реклама Делікат

Влада Золотоноші наголошує на цивілізованому підході до наведення порядку на ринку в центрі міста

Влада Золотоноші наголошує на цивілізованому підході до наведення порядку на ринку в центрі міста

Пам’ятаєте  цей мультфільм, героїня якого, попри всякий здоровий глузд, була проти всього? Мені про нього нагадала ситуація, що виникла на серпневій сесії Золотоніської міської ради.

 Про конфлікти навколо території ринку, яку до 20 вересня цього року ще орендує Черкаська облспоживспілка, завдяки деяким політикам і засобам масової інформації, довідалася вся Україна. Каменем спотикання стала принципова позиція новобраного міського голови Золотоноші Віталія Войцехівського, котрий досить швидко зрозумів, що ніякої користі від тієї оренди місту немає, а підприємці, котрі торгують на тому ринку не мають ніякої змоги проконтролювати, як використовуються кошти, які вони добросовісно платять власникам. Останніх, як з’ясувалося аж чотири

Войцехівський неодноразово наголошував підприємцям, що руйнувати, або переносити ринок, а відтак і їхні робочі місця, наміру не має. Пообіцяв він це і на сесії. І зауважив, що відтепер, тобто після закінчення дії договору на оренду ринку облспоживспілкою, люди, які там працюють, знатимуть, де діваються їхні гроші. Адже «дірок» у місті вистачає. Треба і тротуари прокладати, і дороги ремонтувати, і річку чистити. Словом, відбудовувати рідне місто. Депутати міського голову зрозуміли і проголосували за припинення оренди ринку облспоживспілкою. Тим більше, що протягом року її керівники так і не спромоглися надати міській раді необхідні документи на будівництво на ринковій території малих архітектурних форм – павільйонів, у котрих торгують підприємці.

Проте знайшлася серед присутніх на сесії особа, яка й нагадала всім про безкомпромісну бабу Ягу з дитячого мультика.

А я сумніваюсь у тому, що міська рада і її голова не будуть переносити ринок в інше місце, - заявив голова спілки підприємців Золотоніщини Сергій Баглаєнко.

Абсолютно алогічна позиція пана Баглаєнка здивувала не тільки депутатів, а й самих підприємців, котрих на відміну від нього прозора політика Войцехівського цілком улаштовує. Не довіряти міському голові, котрого вони самі обрали, у них немає жодних причин. До того ж свої сумніви Сергій Баглаєнко нічим не аргументував. Навпаки, своєю позицією вкотре нагадав усім, чиї інтереси, насправді, він захищає. Тож його «проти» нікого ні в чому не переконало. Втім, як і «проти» нечистої сили в славнозвісному мультику.

 Дарина Городецька, Золотоноша

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Олександр 31.08.2011 15:59
чисто замовна однобока стаття на пидтримку дий Войцехивського
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 незадача 31.08.2011 15:30
а то что рынок принадлежит Авдею, пардон Овдиенку и что он скорее похоронит мера чем отдаст какому то фраеру своё добро все молчат
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100