реклама

реклама

На черговому засіданні штабу з ліквідації наслідків негоди, який, нагадаємо, діє в міській раді цілодобово, заслухали директора Черкаського РЕМ Петра Ковальчука. Головний енергетик міста повідомив, що на сьогоднішній день перебоїв із постачанням електроенергії немає, всі житлові будинки, установи та підприємства міста – з електроенергією.

Також Петро Леонідович подякував за тісну взаємодію з міською владою у вирішенні  проблем, що виникають.

Начальник міськрайонного відділу управління ДСНС України в Черкаській області Андрій Хижняк розповів про стан ліквідації наслідків негоди та кількість пожеж, які трапилися протягом минулої доби.

За його словами, підрозділи  ДСНС  витягли з заметів 11 одиниць крупногабаритної техніки, яка застрягла вночі на автошляхах.

До пунктів обігріву, яких в межах міста діє 26, звернулося більше двадцяти людей, яким була надана допомога.

- Дякуючи тому, що цілодобово працював штаб, всі відповідальні служби працювали в тісній взаємодії, а міський голова особисто тримав на контролі  проблемні питання,  я вважаю, нам вдалося запобігти виникненню масштабних аварійних ситуацій на автошляхах та об’єктах життєзабезпечення Черкас, - відзначив Андрій Анатолійович.

Також він підкреслив, що в разі виникнення таких ситуацій, мобільна оперативна група готова до дій за призначенням та ліквідації можливих надзвичайних ситуацій.

Про це повідомила прес-служба Черкаської міськради.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 монтер 21.01.2016 10:37
до 28 пунктів звернулось 20 осіб!а в кожному ж по два офіцери чергує та провізії і пального повний комплект.коли ж ми почнемо рахувати!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100