реклама

реклама

На зміну проросійському чи проамериканському уряду має прийти проукраїнський. Про це заявив Голова парламентського Комітету з питань екологічної політики, нардеп з Чорнобаївщини Микола Томенко, виступаючи під час обговорення звіту Уряду.

«У доповіді прем’єра я чув про війну, про газ, про нафту, але не чув про українську людину, українське довкілля, українську культуру, українську мову, українські інтереси… Тож я дуже сподіваюсь, що на зміну проросійському чи проамериканському уряду якщо не сьогодні, то в майбутньому має прийти проукраїнський уряд», – зазначив Микола Томенко.

Незадоволений роботою прем’єр-міністра Арсенія Яценюка і народний депутат із Черкас Олег Петренко.

Черкаський нардеп наголошує, що підтримував відставкуЯценюка, а також генпрокурора Віктора Шокіна ще в грудні, про що засвідчував його підпис.

На його переконання, шанс на цивілізоване перезавантаження влади втрачено.

- Тепер лишається лише чекати, який із кризових варіантів розвитку подій матиме місце. Найшвидший і найпростіший – це розвал коаліції і перевибори. Є і більш затяжний: коли парламент і уряд житимуть кожен своїм життям. Уряд «плює» на парламент, а Верховна Рада натомість не голосує за законопроекти Кабміну. І все це не на користь країни. Такий варіант розвитку подій може призвести до нових революційних подій у країні, - переконаний Олег Петренко.

Нагадаємо, учора Верховна Рада не відправила уряд Арсенія Яценюка у відставку. «За» висловлення недовіри Кабінету міністрів проголосували 194 депутатів при необхідних 226. Раніше парламент визнав діяльність уряду за рік незадовільною.

Про це інформують прес-служби політиків.

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Олена 18.02.2016 10:34
Алена Пащенко · Киев
Якась дивна термінологія порівняння у шеф-редактора "Обозу". Спочатку техніка високого ключа. Шахи, цугцванг, гроси. А потім як ватан до калюжі, ні ставок (озеро) з багном. Це вже нижче плінтуса, як на мене.
Цугцванг у всіх хто знову дорвався (допхався) до владного корита. І все це крові Небесної сотні, Добровольців, мобілізованих. Але їм байдужі кров, біда і сльози суспільства, вони неперевершені. Вони незамінимі, вони небожителі, напівбоги. Валіза, вагон, ешелен, танкер з діамантами от їх мрії. Країна і її народ - це дойна корова для їх забаганок. Потвори! "Час фуфла", - як говорила Тетяна Друбич героїня х/ф "АССА". У сьогоднішній владі час фуфла. Немає де Голів, немає Маннергеймів, Бісмарків, Рузвельтів. Вони є, комсомольці-партійці на самісінькій горі манкують...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #4 дуплик 17.02.2016 21:09
На Марсі Яценюк був би чудовим премєром,але в умовах України він марсіанин!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Язон 17.02.2016 19:08
С томенком давно всё ясно. А вот Петренку придётся выбирать: оставаться ли в коаплиции с гопоблоком, вырождением и волей олигархов?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #2 Таки да 17.02.2016 15:22
Ой, а вже що народ може розказати і депутатам, і прем*єру....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Реаліст Комаров 17.02.2016 14:51
Спочатку визнали роботу уряду незадовільною, а у відставку не відправили. Невже треба визнати роботу дуже незадовільною? Та будь який уряд впаде, коли немає з ким і чим торгувати на зовнішніх ринках, а 10 млрд. дол. аграрників ситуацію не врятують. Потрібні неординарні кроки для заманювання інвесторів....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100