реклама

реклама

Директор громадської спілки «Агенція підтримки підприємництва та інвестицій» Євген Глєбов звинуватив чоловіка екс-ректорки ЧДТУ Тамари Качали, що той нібито напав на нього під час вчорашнього судового засідання.

Нагадаємо, що Тамара Миколаївна намагається поновитися на посаді через суд.

Євген Глєбов розповів, що під час перерви в судовому засіданні до нього підійшов якийсь чоловік.

– Щось сказав нецензурне, схопив мене за шию та вдарив головою. Далі, я намагався відштовхнути його, та отримав вже кулаком у висок. Я вперше бачив цю людину, і звичайно не очікував такої поведінки. Далі, я викликав поліцію, яка була поруч та все бачила. Цим чоловіком виявився цивільний чоловік екс-ректорки... Згодом, ми викликали слідчого, який прийняв від мене заяву про хуліганські дії, а свідки - представники поліції - написали пояснення, – розповів Глєбов.

У той же час Тамара Качала в коментарі виданню зазначила, що Грєбов просто намагається зробити собі піар на майбутнє на її судовому процесові.

– Він кум в. о. ректора Черкаського державного технологічного університету Сергія Назаренка. І зараз в судовому процесі представляє університет, хоч незрозуміло, яке він має до цього відношення. Підключив також свою Агенцію до висвітлення судового процесу. Що ж до бійки, то насправді Євген Глєбов просто хотів зробити шоу. Він привів на суд багато людей. Вони ображали мого чоловіка, провокували його. Мій чоловік не витримав і сказав йому, що можна вирішити питання в спортзалі, а не влаштовувати в суді незрозуміло що. Тоді Глєбов сам кинувся на мого чоловіка і той, звісно, змушений був оборонятися. І це можуть підтвердити свідки, що прийшли на суд в мою підтримку. Це і Атовець, і випускник університету, інші люди. Але так чи інакше, піар собі Глєбов зробив, – зазначила Тамара Качала.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 геннадій 20.02.2016 13:52
Хто такий цей гребов?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Гатила 19.02.2016 11:40
" Це і Атовець, і випускник університету, інші люди." Ага, Чєчєтов наприклад. В свій час Качалу активно захищав до свого польоту. Чи Мєдвєчук з яким Качала активно співпрацювала під час Революції Гідності.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100