Злочинну групу затримали на території одного із районів Черкаської області. Вбивці заарештовані, їм оголошено про підозру. Слідство перевіряє інформацію на причетність затриманих до скоєння інших розбійних нападів.

Як повідомлялося раніше, в Каневі біля дверей власної квартири на 52-річну місцеву жительку напали невідомі. Грабіжники впритул розстріляли жінку з обрізу та пограбували її. Потерпіла померла через два дні не приходячи до тями. З відеозапису камер спостереження, вдалося дізнатися напрямок відходу нападників. Йдучи їхнім слідом, працівники поліції знайшли викинуту зловмисниками сумку від зброї, маски, а згодом і самий обріз.

В ході проведення оперативних заходів, нападників затримали на території одного з районів області. Ними виявилися раніше судимі 29 та 30-річні черкащани. Як з’ясувалося в процесі слідства, зловмисники слідкували за жертвою. У них була інформація, що у потерпілої в день нападу буде при собі велика сума коштів. Зловмисники підстерегли її в під’їзді, напали на неї, коли отримали опір – розстріляли потерпілу з обрізу. Забрали сумку, в якій знаходилося 15000 гривень та 280 доларів США й зникли з місця події.

За даним фактом зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення згідно частини 4 статті 187 (Розбій) та частини 2 пункту 6 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України й обрану міру запобіжного заходу тримання під вартою. Вбивцям загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Про це повідомили в секторі комунікації Головного управління національної поліції в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100