реклама

реклама

На сесії Смілянської міської ради сталася сутичка. Очевидці повідомили, що бійка сталася між радником міського голови - Камілем Валетовим та представником Правого Сектору, пише smila.in.ua


"Діалог між міських головою та громадою набрав відверто агресивної форми та відбувався у підвищеному тоні. Представник Правого сектору, намагався відібрати мікрофон у Цибка. Йому спробував завадити це зробити Каміль Валетов, в результаті чого отримав розсічення" - розповідають очевидці.

Наразі депутати пішли за скринькою для таємного голосування, мовляв, щоб припинити повноваження міського голови.

Ситуація в залі продовжує бути напруженою. Біля будівлі виконкому присутня значка кількість автотранспорту різних силових структур. Автобус із силовиками МВС теж присутній на задньому дворі.

Учора «Сміляночка» повідомляла, що за неофіційною інформацією очікувався приїзд на сесію в Смілу представників так званого «батального братства» на підтримку Олексія Цибка. В той же час, для захисту депутатського корпусу від можливого фізичного і психологічного тиску на сесії планують бути представники місцевих формувань та організацій.

Видання "Кропива" в особі Олександра Безпрозваного публікує ось такий шматок відео, де немає початку конфлікту з наступним провокаційним заголовком:

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #2 Ха-ХА ХА 02.03.2016 09:55
В часи "застою", за такі витівки 15 діб всі гуртом підмітали б Смілу. Їм наука, городянам радість, а менти при роботі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Семен 01.03.2016 19:06
Демократія.... ..... мать!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100