реклама

реклама

Із 1 лютого вступили в дію нові тарифи на послуги централізованого постачання холодної води й водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем). У структуру цього тарифу уже входить вартість демонтажу, повірки та монтажу лічильника. А це значить, що питання повірки приладів обліку відтепер лягає на плечі виконавців.

Споживачам не потрібно самостійно робити демонтаж, відвозити водоміри до будь-яких підприємств та ще й доплачувати за це кошти. Повірку лічильників холодної води виконують працівники водоканалу, лічильників гарячої води – теплопостачальні організації (КП «Черкаситеплокомуненерго», ТЕЦ).

Про це інформує прес-служба Черкаської міськради.

реклама

Коментарі  

 
+8 #3 Семен 02.03.2016 12:46
Каждый месяц новые тарифы- жити по-новому. Здобулы!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 * 02.03.2016 12:27
Не 3,14-ть будь ласка!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #1 Dirty Harry 02.03.2016 11:43
Ахахахаха, де ви таке бачили щоб до вас прийшов майстер і не взяв грошей за виконану роботу (зняти лічильник і відвезти його на повірку). :D :D :D Чуть зі стільця не впав від прочитаного, якщо не заплатити то він Вам такого там наворотить. От якби майстер був матеріально відповідальний за той лічильник що він знімає і потім після повірки буде його встановлювати, щоб він знав в випадку форсмажору всі непередбачені витрати лягають на його плечі. А до того це все пуста балаканина.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100