реклама
Sucurity Police

реклама

Заступники міського голови, керівники управлінь, директори шкіл разом із працівниками культури влаштували концерт для жінок Золотоноши. Вони, як справжні зірки, співали пісні й показували гумористичні мініатюри. Ініціатором такого проекту під назвою «Зіркове шоу» був міський голова Віталій Войцехівський.

Дует Віктора Полозова і Світлани Судді. Учасники «Зіркового шоу»

Дует Віктора Полозова і Світлани Судді. Учасники «Зіркового шоу»

Усім охочим потрапити на виступи місцевих «зірок» у будинку культури не вистачило місць, а тому багатьом довелося дивитися й слухати концерт стоячи. І схоже, що ніхто з глядачів про це не шкодував, оскільки про їхній настрій подбали не тільки новоявлені артисти, а й депутат обласної ради Віктор Полозов, котрий кожній жінці, яка прийшла на концерт, подарував квіти. А несподівана поява Віктора Олександровича на місцевій сцені в якості співака стала для золотонісців справжнім сюрпризом! Одягнений у козацький костюм Полозов разом із заступником міського голови Світланою Суддею під бурхливі оплески залу виконав усім відому пісню «Ти ж мене підманула!», чим завоював ще більшу прихильність золотонісців.

- Сьогодні, як ніколи, ми повинні продемонструвати всьому світові, що Україна, попри все, продовжує жити нормальним життям, а не стоїть на колінах перед ворогом, - поділився Віктор Олександрович після концерту своїми думками з кореспондентом «Прочерку». – Саме тому я й узяв участь в цьому проекті. Звичайно, дуже хвилювався, бо не виступав на сцені зі шкільних років. Пісню обрав собі сам. Відразу сказав звукорежисеру, що буду співати тільки українською, хоча розмовляю переважно російською. В такий спосіб хотів висловити власний протест проти кремлівської політики.

В тому, що якісні творчі заходи, які об`єднають людей, наразі необхідні українцям, як цілюще повітря, переконаний і Віталій Войцехівський.

- В роки Великої Вітчизняної артисти їздили на фронт піднімати дух воїнів і своїм співом допомагали їм долати депресію. Але депресія в тилу не менш небезпечна ніж на лінії вогню, - зауважив Віталій Олександрович. - Депресивне суспільство взагалі небезпечне. Особливо страждають у ньому люди похилого віку й діти. А тому ми проводимо не лише концерти, а й гумористичні заходи. Недаремно ж говорять – сміємося, значить не здаємося!

Нещодавно в Золотоноші стартував новий проект «Ліга сміху». І знову Войцехівський із Полозовим беруть у ньому безпосередню участь. Вони не тільки, як члени журі, оцінюватимуть виступи команд, а й тренуватимуть їх.

Ніна ЖУК, фото автора.

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 Плетень 12.03.2016 18:42
К сожаленью я не пою на украинском, но выражаю солидарность Полозову и хочу пригласить весь мир прокричать Путину - ла-ла-ла...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Оса 10.03.2016 13:23
Якби більше було таких активних і небайдужих депутатів. Можливо тоді й культура в нас ожила б. Браво!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Верес 10.03.2016 09:14
Полозов, справді,депутат - народний.І Войцехівський - млодець!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100