реклама

реклама

Верховна Рада 17 березня перейменувала селище Політвідділовець Затишанської сільської ради Уманського району на селище Малий Затишок, а селище Здобуток Жовтня Тальнівського району – на селище Здобуток.

Загалом цього дня перейменовано 152 населених пункти в рамках закону «Про засудження комуністичного і націонал-соціалістичного (нацистського) режимів і заборону пропаганди їх символіки», повідомляють «Українські новини».

За прийняття проекту постанови №4084 проголосував 231 депутат за мінімально необхідних 226. Парламент перейменував 1 місто і 151 село і селище. Зокрема, місто Орджонікідзе (Дніпропетровська область) перейменовано в Покров.

Своїм рішенням Рада перейменувала 1 населений пункт у Вінницькій області, 22 - у Дніпропетровській, 5 - в Донецькій, 3 - у Запорізькій, 6 - у Київській, 14 - у Кіровоградській, 1 - в Луганській, 3 - в Миколаївській, 4 - в Одеській , 12 - в Полтавській, 24 - у Сумській, 20 - у Харківській, 19 - у Херсонській, 8 - в Хмельницькій, 2 - в Черкаській, 8 - в Чернігівській.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Уманский Еврей 19.03.2016 22:39
Ну и что дальше? В Украине стало лучше жить, безопаснее, богаче? Порошенко и его ко. нам лапшичку на уши вешает, а мы как всегда его же конфетами и закусываем эту лапшичку. Ганьба!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100