реклама Делікат

Фото прес-служби МНС області

Фото прес-служби МНС області

У Чорнобаї у вигрібну яму вуличного туалету впала півторарічна дитина. Аби звільнити хлопчика рятувальникам довелось розібрати туалет.

Зі слів матері, вона поралася по господарству, а син гуляв на подвір'ї. Час від часу жінка поглядала у бік дитини, аж поки близько 11 години він раптом не зник з її поля зору. Не відгукнувся він і на окрик схвильованої жінки, яка розпочала його пошуки.

Жінка зателефонувала до місцевого райвідділу МНС. Ще до прибуття рятувальників на місце події, вона почувши дитячий плач, таки знайшла сина, той, пізнаючи світ забрів до туалету де провалився через функціональний отвір до вигрібної ями. На щастя, яма була заповнена лише наполовину, тож дитина не потонула, і хоча стояла по груди у випорожненнях могла більш менш вільно дихати.

Сама операція по визволенню дитини пройшла у два етапи. Аби мати вільний доступ до діри, через яку провалився хлопчик рятувальники спочатку розібрали туалет, а потім, не ризикуючи розбивати над головою дитини бетонне перекриття, опустили через діру вниз до дитини його 12-річного двоюрідного брата, який мав тонку статуру. Після того як він схопив малюка, обох дітей витягли на поверхню.

Як повідомляє прес-служба МНС області, це вже третій випадок коли рятувальникам доводиться витягати людей із туалетів. Попередні були в Черкасах та Христинівці.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Розкажіть 15.09.2011 09:28
Цитую етикет:
и зачем прес-служба МНС такие фотки делает??? Нет у них ничего в душе!

Пока хоть кто-то из СМИ будет продолжать потреблять подобную фотопродукцию - эмчаэсники будут продолжать делать подобные снимки. :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 етикет 14.09.2011 17:23
и зачем прес-служба МНС такие фотки делает??? Нет у них ничего в душе!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Гурманам 14.09.2011 14:21
И зачем нужно было ставить такую г*****ю фотку? :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100