реклама

реклама Делікат

реклама

На прогулянковому кораблі по дорозі з Києва до Черкас 3-4 липня відбудеться урочисте відзначення Міжнародного Дня Дніпра. Про це УКРІНФОРМу повідомили в прес-службі Проекту ПРООН-ГЕФ екологічного оздоровлення басейну Дніпра.

Під час святкування відбудеться науково-практична конференція вітчизняних і зарубіжних науковців, присвячена стану води в басейні Дніпра. Учасники свята обговорять Проект ПРООН- ГЕФ "Реалізація Стратегічної програми дій для басейну Дніпра з метою зменшення забруднення стійкими токсичними забруднюючими речовинами", візьмуть участь у дискусійному клубі.

У відзначенні також візьмуть участь художники України, Білорусі, Росії, які на своєрідному пленері започаткують постійно діючу галерею - виставку "Дніпро - Мить і Вічність". Маршрутом передбачені відвідини міст Канів та Переяслав -Хмельницький.

У спортивно-оздоровчому комплексі "Селена", що поблизу Черкас, відбудеться зустріч учасників свята з черкаськими студентами, представниками громадських організацій, місцевими жителями. На ній обговорюватимуться найважливіші екологічні проблеми сьогодення, зокрема і проблеми Дніпра.

Джерело: ІА «Укрінформ»

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100