реклама Делікат

Одне із найбільших  українських видавництв — «Фоліо»  видало книгу черкащанина Станіслава Стеценка «Війни художників».  Тепер цей роман буде представлено у всіх книготоргових мережах України. Офіційна презентація видання від «Фоліо» відбудеться на  VI  Міжнародному  фестивалі «Книжковий арсенал», що відбудеться  у Києві з 20 по 24 квітня.

Книга присвячена  історії життя відомого українського художника Миколи Глущенка. Ось що написав про неї один із провідних українських глущенкознавців, кандидат мистецтвознавства Едуард Димшиц:«Дуже важливо, що на наших книжкових полицях взагалі з'явився роман, присвячений реальному знаменитому живописцю — нашому співвітчизнику. Не так багато в українській літературі написано книг про відомих діячів національної культури.  Крім того, прототип головного героя справді мав фантастичну біографію.

Написаний не просто роман, а авантюрно-пригодницький роман. Він створений у традиціях класичного бестселера, з усіма необхідними інгредієнтами: пригодницький жанр, детективна інтрига, постійна напруга, в якій перебуває головний герой, несподівані повороти сюжету. Додайте до цього реальну канву розповіді, що лежить в основі роману, і отримаєте захоплюючий літературний хіт».

Раніше черкащанин вже презентував свою першу книгу. Про це детальніше читайте ТУТ.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100