"Ми зверталися і будемо звертатися до Президента, щоб навів лад з цими підставляннями"

"Ми зверталися і будемо звертатися до Президента, щоб навів лад з цими підставляннями"

Шоу, в які перетворюються відкриття різних об’єктів на Черкащині, - не що інше як підстава для Президента з боку обласної влади та зокрема губернатора Сергія Тулуба.  У цьому переконаний голова координаційної ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко.

 - І сьогоднішнє відкриття річпорту, і порту в Каневі, і ярмарку в Каневі, і вертолітного майданчика – уже стали притчею во язицех. Може, так склалося, а може все-таки Президент в останній момент зрозумів, що так, як і з відкриттям обласної дитячої лікарні, наша влада хоче його підставити, тому й не бере участі у сьогоднішніх заходах, - сказав Леонід Даценко під час сьогоднішньої прес-конференції. – Ми переконані, що такими діями, як так зване відкриття лікарні, наша обласна влада і наш голова облдержадміністрації Тулуб підставляє Президента і ганьбить.

Леонід  Даценко каже: будь-яке відкриття передбачає, що після перерізання стрічки заклад має функціонувати. Натоміть, обласна лікарня досі не працює в повному форматі.

- Так само й перерізання стрічки на річкових портах не означає, що завтра почнеться водне сполучення Черкас із Києвом чи Каневом, - вважає Даценко. -  А з відкриттям вертолітного майданчика у Пекарях не буде ніякого сполучення Пекарів з Тель-Авівом, Москвою чи Києвом. Мені здається, що там буде один маршрут – від Межигір’я до Пекарів.

На думку політика,  те, що до ладу привели ділянку дороги лише з Пекарів до Тарасової гори, натомість інші заїзди на Чернечу гору – в жахливому стані, - це окозамилювання і підставляння Президента в таких шоу, як відкриття.

- Окрім того, що майданчик обійшовся майже у 100 мільйонів, є ще інформація, що додатково виділяється 700 тисяч гривень для незрозумілих добудов. Тому ми зверталися і будемо звертатися до Президента, щоб навів лад з цими підставляннями, - зазначив Даценко.

реклама

Коментарі  

 
+1 #8 Любитель античности 20.09.2011 11:43
Сизифов труд, Леонид Николаевич! Ты пытаешься выкатить на гору камень, которым хочешь Тулуба привалить? Типа, сам не знаешь, что без высочайшего заказа Тулуб не лепил бы эту площадку в Пекарях? Так на кого и кому кляузничаешь - САМОМУ на САМОГО?!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 Халычу 20.09.2011 11:39
Цитую Михалыч:
Он свое интервью дома на фоне тюли давал?

Знаешь, что эта тюль - в гостинице "Черкассы" напротив твоей ОГА, а все равно ерничаешь? У вас же в ОГА в кабинетах точно такая же с совковых времен.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Слава проФФесионалам! 20.09.2011 10:52
Цитую 123:
однако не забила ни одного гвоздя в строительство Черкасщины.!!!!

Как это "чиста канкретна по-региональному": ляпнуть фразу про "гвоздь, забитый в строительство Черкасщины" :lol: ..... какой-то прямо! Такие "ввимкнуть" Украину!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #5 Михалыч 20.09.2011 08:58
Он свое интервью дома на фоне тюли давал?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #4 Даценко политик от Бога 20.09.2011 08:56
Он походу уже сам запутался. Или он участник Еврейского заговора? А? :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #3 123 19.09.2011 19:31
В течение пяти предыдущих лет черкасская оппозиция была властью, однако не забила ни одного гвоздя в строительство Черкасщины.!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Ну-да! 19.09.2011 14:55
А проект "Леня Даценко" это что? Тоже щоу, только другого пошиба и крайне низкого качества!!! :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 Ню-ню 19.09.2011 13:46
Смішна провокація: мовляв, ми віримо у доброго царя, а от погані бояри його підставляють! :sad:
Льоня, Булатецький і Воротнік переконали тебе, що якщо спробувать Олійника пропхати в губери, то ти заживеш "у мармеладі"?! Справді віриш, що якийсь Шуфрич, Чмирь чи Бродський були б кращими за Тулуба? Грайся далі у кадрові підкилимові потягушечки - і втратиш підтримку навіть тих двадцяти чоловік, які збирав на свої мітинги.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100