реклама Делікат

Рішення обласної ради, яким у місцевих рад забрали право розпоряджатися земельними ділянками в прибережній смузі, прокоментував під час прес-конференції ради об’єднаної опозиції депутат обласної ради від  фракції «Батьківщина» Максим Колісник. На його думку, тим самим зроблено ще один крок до одноосібного прийняття рішень.

- Якщо раніше в межах міста цими ділянками розпоряджалася міська влада, а в межах села – сільська, то зараз право надавати в користування землі матимуть підлеглі губернатора – державні адміністрації. На жаль, сільські ради будуть усунені від будь-яких рішень і хіба що інформовані вже по факту появи тих чи інших об’єктів у цій прибережній смузі, - сказав депутат.

Крім цього, коментуючи хід останньої сесії облради, пан Максим зупинився на заяві голови фракції Партії регіонів Анатолія Кузьмінського. Як писав «Прочерк», Кузьмінський, котрий очолює комісію з регламенту, зробив депутатам зауваження, що не ходять на засідання комісій. Максим Колісник каже: то було попередження провладній більшості, щоб голосувала так, як треба:

- Ми вже неодноразово заявляли про те, що голова облдержадміністрації фактично централізує систему вертикалі під себе. І обласна рада в цій системі повинна виконувати роль «одобрямса». Заява Кузьмінського звучала фактично так, що мовляв, шановні депутати провладної більшості, ви, будь ласка, ходіть, голосуйте, сидіть, тому що можуть бути проблеми.

Голова ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко нагадав: на сесії також порушувалося питання, коли ж врешті-решт правоохоронні органи прозвітують про розслідування справ за програмою «Золота підкова Черкащини».

- Позиція наша, влади і пана Тулуба має тут збігатися, щоб були покарані ті, хто брав участь у дерибані коштів, які йшли на розбудову цих закладів, - зауважив пан Даценко. – Я казав і буду казати, що ми потиснемо руку Сергію Борисовичу, якщо справді на лаву підсудних сядуть не «клєрки», а ті справжні очільники  (як нам не боляче це казати), нашої помаранчевої влади, котрі це допустили.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 pvd 21.09.2011 00:40
а вдруг черевко отстегнул 5 лимонов нынешней власти, передал все фонды что археолог наш славный контролировал, сказал, чтоб клерков назначили стрелочниками и как кум его вышел полинявший, но чистенький?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Семенюта 20.09.2011 19:10
Робята прибережними ділянками як розпоряджався Вова.... Білик так до цього часу і керує, недивлячись на те що він уже не головний землевпорядник області
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100