реклама Делікат

Як вважає голова Черкаської обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко, майже сто мільйонів гривень з держбюджету вклбонадені у гелікоптерний майданчик у Пекарях, поблизу Чернечої гори в Каневі, який учора відкрив віце-прем`єр Борис Колесников, з однією метою: забезпечити можливість Віктору Януковичу в комфортних умовах прилітати раз в рік на Шевченківські дні або, якщо виникне бажання, на полювання у багатих  місцевих мисливських господарствах. До речі, в останні українські можновладці звикли навідуватись частенько ще з тих часів, коли угіддями цими розпоряджався сумнозвісний керівник ДУСі Ігор Бакай. Про це повідомляє прес-служба Черкаської організації політичної партії "ВО "Батьківщина".


Також, як інформував раніше "Прочерк", учора Борис Колесников на Черкащині взяв участь у відкритті інших об`єктів, про доцільність вкладання коштів у які йде затяжна дискусія: це два річкові порти у Каневі та Черкасах.

«Як можна відкривати порт, якщо фарватер Дніпра не розчищений, а причал знаходиться в аварійному стані? А в Черкасах, та і в Каневі також, ситуація якраз така, - дивується Бондаренко, - Якщо треба урочисто перерізати стрічку на мистецькому салоні, який буде працювати в приміщенні річкового вокзалу у Каневі, чи на приватному ресторані у Черкасах, що обживає черкаський річвокзал, - то так би і анонсували ці урочистості. Мовляв, Борис Колесников відкрив салон і ресторан. Бо про відновлення річкового сполучення нині не йдеться. Адже для цього треба провести величезну роботу по розчищенню русла Дніпра, по відновленню власне причалів, навігаційного обладнання.Так що все це - черговий обман і пускання в очі куряви, як це було з відкриттям Черкаської обласної дитячої лікарні, коли Президент стрічку перерізав, але вона так і не запрацювала по сьогоднішній день.»

І при цьому, за словами Бондаренка, наприклад, на облаштування навколишньої території річкового вокзалу у Черкасах було витрачено кошти з обласного бюджету.

реклама

Коментарі  

 
0 #7 Марта 12.03.2012 09:52
Пан Бондаренко, а ви не проаналізуавли, користь очищення берегів р.Іркліїв смт.Чорнобай за гроші обласного бюджету? До виділення цих коштів приклали зусилля
Ви та Гресь.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Андрій 21.09.2011 00:21
а я так хтів попливати на Яхті або ракєті - а шо тепер?, ДУЛІЧКА?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #5 Вова 20.09.2011 15:50
Ну і маячня, хіба було краще коли нічого в країні та області не будувалося, коли роками була розруха в тому ж Річпорту та на інших об`єктах.
Ця **ана опозиція, коли була при владі нічого не робила, так і зараз, лише горлопанять!

ГАНЬБА!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Ой ляля 20.09.2011 11:26
.... а хто Вам заважав це зробити?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Вітя Бульба 20.09.2011 11:19
Анатолій Васильович! А, слабо прийти на прес - конференцію у футболці - "Спасибо жителям Донбасса!"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #2 Васыль 20.09.2011 11:10
вклбонадені - новое украинское слово. Просыпайтесь и трезвейте.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Никита 20.09.2011 11:03
Жоден із нардепів листівки не взяв. Голови комітетів та фракцій мовчки підіймаються сходами на другий поверх і чекають у залі на спікера Володимира Литвина. Той заходить із першим віце-прем'єром Андрієм Клюєвим. Дорогою Клюєв цілує в щоку віце-спікера, "бютівця" Миколу Томенка.http://gazeta.ua/articles/politics-newspaper/_andrij-klyuev-pociluvav-mikolu-tomenka/400402
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100