реклама Делікат

У рамках Олімпійського тижня у кожному загальноосвітньому навчальному закладі Черкас пройшли Олімпійські уроки, класні години, масові спортивні заходи. У шкільних аудиторіях обговорювалися теми «Перший Олімпійський чемпіон Черкащини», «Історія розвитку Олімпійського спорту в світі», «Олімпійські чемпіони України» тощо.

У приватній школі «Перлина» було дано старт «Всеукраїнському олімпійському уроку» під лозунгом «Олімпійці вперед!». Урок складався з двох частин – теоретичної і практичної. Перша включала невелику лекцію з історії та символіки Олімпійських ігор. Друга – розпочалася з гімнастичних тренувань і перейшла у проведення змагань (естафети, рухливі ігри, конкурси). Переможці отримали нагороди.

У гімназії № 9 проведено малі Олімпійські ігри, де учні змагалися у кількох видах спорту. «День здоров’я» вирішили провести в загальноосвітній навчальній школі № 32. Там свято розпочалося із загальної шкільної фізичної зарядки, потім були оздоровчі забіги, ігри, вікторини.

А у парку 50-річчя до Дня фізичної культури та спорту провели оздоровчі забіги дітей шкільного віку та ветеранів спорту. У святі взяло участь близько 600 осіб. Легкоатлетичні дистанції долали різні вікові групи. Переможців традиційно нагородили медалями та грамотами. Про це інформує прес-служба МВК.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100