реклама Делікат

Олег Дубенець – дворічний хлопчик, який ще на початку свого життя змушений змагатися з недугою. Гострий лімфобластний лейкоз – діагноз, який забрав у Олега безтурботне дитинство, а у батьків спокійне життя. Уже впродовж семи місяців сім’я Дубенців всіма силами намагається протидіяти страшній хворобі. Як і звичайна черкаська сім’я, родина Олега не мала таких величезних коштів, потрібних для лікування раку крові. Пройти перший етап лікування і не здатися допомогли чуйні черкасці.

Але наразі високовартісна терапія знову поставила батьків перед вибором життя чи смерті для їхнього сина. Саме тому волонтери Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру вирішили не залишатись осторонь людського горя. Вони влаштували благодійну акцію зі збору коштів для лікування Олега Дубенця.

Наша акція – це виступи молодих музичних гуртів і різноманітних танцювальних колективів Черкащини. Мета акції – показати небайдужість творчої і активної молоді до долі маленького черкасця Олега Дубенця. Разом з тим, такий захід закликає і всіх жителів міста не залишати поза увагою це нещастя, адже в їхніх руках людське життя.

Як винагороду за старання тих, хто взяв участь у концерті, усі бажаючі мали змогу покласти до скриньки кілька гривень. Ці гроші і підуть на лікування хлопчика, адже навіть одна гривня може допомогти побороти хворобу.

Також роздавалися листівки з реквізитами для перерахування будь-якої суми грошей на спеціальний рахунок: 2924 4825 509100 ПАТ КБ «Приватбанк» (МФО 305 299,ОКПО 143 605 70). Для зарахування на карту 6762 4620 5372 7332 Дубенець Тетяні. Призначення платежу: «на лікування сина Дубенця Олега».

Варто зазначити, що після кожної процедури хіміотерапії маленький Олег потрібує і переливання рідкісної групи крові – 4-ої позитивної. Тому потенційні донори можуть контактувати з мамою за телефоном 067 479 2890 (Тетяна).

-  Хоча це був наш перший благодійний концерт по збору коштів для хворої дитини, ми і надалі будемо підтримувати активну молодь у реалізації подібних заходів. Якщо є бажаючі продовжити такі ініціативи, ми готові надати будь-яку допомогу в організації та проведенні подібних заходів. Проведена акція є повністю благодійною, а зібрані кошти в сумі 5714,40 грн. пішли на лікування Олега Дубенця, – запевняє Віктор Велівченко, директор Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру.

Ініціатором акції виступила Ольга Моренко, активна волонтерка Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру. Її ініціативу підтримали: управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації, управління МНС України в Черкаській області, Черкаський обласний молодіжний ресурсний центр, студія звукозапису «Ck-town Records», театр танцю «Експресія», народний театр хореографічних мініатюр «Артанія», група «The Smile Revolution», Черкаська обласна Федерація Ушу, ДЮСШ №1, федерація екстремальних видів спорту, волонтери Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України і Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Волонтер 20.09.2011 21:06
Ось тут про цього хлопчика http://vikka.ck.ua/ua/news.php?bl=1&pid=6&view=3143&p=1. Дуже зворушливо, не лишає байдужим!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100