реклама Делікат

Учора на теплоході «Каштан» влада катала не обраних журналістів, а всіх представників черкаських ЗМІ, що забажали взяти участь у прогулянці Дніпром. Про це «Прочерку» повідомила начальника управління інформаційної політики та зв’язків із засобами масової інформації облдержадміністрації Тетяна Очеретяна, відреагувавши на новину під заголовком «Тулуб вирішив покатати на теплоході обраних журналістів».

Тетяна Очеретяна запевнила, якщо хтось з журналістів і не був запрошений на прогулянку, то лише через недогляд працівників ОДА, які через завантаженість не зателефонували у ЗМІ. Але «пропущених» ЗМІ, мовляв, одиниці.

Також Тетяна Очеретяна анонсувала зустріч голови Черкаської ОДА Сергія Тулуба з редакторами ЗМІ. Вона повідомила, що така зустріч планується наступного тижня… знову ж на теплоході. Детальніше про це повідомлять пізніше.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 ОКУЛИСТ 07.10.2011 12:25
Погоджуюсь на всі 100 із patalogoanatomо м. Інформаційна політика при Очеретяній вже стає клановою, але за принципом, тих,хто поразумніше тримаємо подалі.Та розумні на фуршети не поведуться, а більше нові керманичі інформаційною політикою ничого запропонувати невзмозі! Не важко спрогнозувати. яким "сюрпризом" це обернеться для Тулуба перед виборами!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #3 Просто читатель 21.09.2011 21:32
Вот читаю я эти комментарии и не могу понять когда же закончится яд в ваших жалах...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 ікс 21.09.2011 15:40
Тю,та то ж Очеретяна запросила обраних на свій день народження покататися по Дніпру...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 patalogoanatom 21.09.2011 14:27
Якщо Очеретяна "запевнила" значить нікого не запрошували. Тільки ця дамочка ніколи не красніє
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100