До комунального підприємства “Центральний стадіон” навідається перевірка. Таке прохання висловило керівництво футбольного клубу “Черкаський Дніпро”, пише "Інфоміст".

Відповідне рішення ухвалили на засіданні виконавчого комітету.

Наперше, на що націляться перевіряльники, – використання бюджетних коштів.

Головою комісії став заступник директора департаменту освіти та гуманітарної політики Богдан Бєлов.

Нагадаємо, у футбольного клубу “Черкаський Дніпро” виникло непорозуміння із керівництвом комунального підприємства “Центральний стадіон”.

реклама

Коментарі  

 
+5 #6 Пасажир 07.05.2016 08:55
Ох і веліколєпно пишуть наші наймити бумажульки! Мета перевірки - вивчення фактів, викладених у зверненні ФК "Черкаський дніпро", а перевірку здійснити згідно з планом, затвердженим головою комісії! Це як? У зверненні не зрозуміло порушені питання, що треба складати план!? А ось і ні! У плані буде куча лєвих питань, бо треба ж шось знайти! У нас так завжди! Як каже пані вєлікий месний "екномісто-фінансисто-бухгалтер" Джі-Джу: це неправильно! - А як же правильно? - Не знаю, але це не правильно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Спиртсмен 07.05.2016 07:45
И опять "гневные" коменты сидя за столом, за кружкой пива.Если такие праВедные,так выйдите на стадион,заблоки руйте все входы и не допустие этот безпредел.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #4 Яким 06.05.2016 16:43
Я розумію Лашкула, який хоче за гривню забрати міський стадіон, берег Дніпра за 0 гривень тому і пише листи з надуманними обвинуваченнями . А яка ж зацікавленність у цьому у нашого мера?....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #3 сто 06.05.2016 16:42
Та до каких пор будет продолжаться этот бардак.Человек работает,душу вложил в этот стадион а на него проверки натравливают.Проверка нечего не найдет,так подсунут,что то.Миром правит бабло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #2 Е. Хей 06.05.2016 16:02
Наміри очевидні. Прикрилися скаргою ФК "Черкаський Дніпро".
Скарга по одних питаннях, а перевірка - по інших. Чому в комісію не включені фахівці з обл. федерації футболу, якщо основою є скарга ФК на якість поля.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #1 Петро Іванович 06.05.2016 15:11
Зрозуміла схема.... Он і дирекцію парків перевіряли.... Нема вже нашого директора. А гарно працював... Віддав більше 600 т.грн боргів, які йому залишив Рудуцький... Те саме буде і з директором стадіону.... Мер хоче когось посадити свого...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100