реклама Делікат

Прокуратура Черкаської області за результатами перевірок направила 4 позовні заяви про визнання права власності на деякі об’єкти нерухомості за Фондом державного майна. Про це у інтерв’ю, яке опубліковано на офіційному сайті Генеральної прокуратури України, розповідає прокурор Черкаської області Микола Лісовий. За його словами, у незаконній власності ПАТ «Укрпрофтур» перебуває туристично-оздоровчий комплекс «Придніпровський» у с. Чапаєвка Золотоніського району, комплекс будівель по вул. Пацаєва, 13 в Черкасах, готель «Тарасова гора» в Каневі та готель «Росава» у обласному центрі.

- 5 жовтня 2001 року виконком Черкаської міської ради рішенням №1080 дозволив ДП «Черкаситурист» приватного акціонерного товариства «Укрпрофтур» оформити право власності на туристичний готель на 360 місць у Черкасах по вулиці Фрунзе, 29, що, як ви знаєте, називається «Росава», - коментує Микола Лісовий.

У червні цього року, як розповідає пан Лісовий, прокуратура Черкаської області направила позов до виконавчого комітету Чапаєвської сільської ради та товариств «Укрпрофтур» і «Черкаситурист» про визнання незаконним права власності на приміщення комплексу «Придніпровський».

- У ході судового слухання стало відомо, що рішення виконкому Чапаєвської сільської ради про надання права оформлення власності на туристично-оздоровчий комплекс «Придніпровський» у природі не існує, - каже прокурор. - Тому проти всіх, причетних до цієї оборудки порушено кримінальні справи за підроблення документів і перевищення службових повноважень.

Нині всі об’єкти, що перебували у власності ПАТ «Укрпрофтур» визнано за державою в особі Фонду держмайна.

реклама

Коментарі  

 
0 #7 Друг 11.09.2016 09:33
Цитую Пісоцька Валентина:
А пан Микола Петренко так лизав *** ПеРдунам, що вони в нього і його синка "хату" Росава забрали.Це урок для всіх лизунів

Зато тепер Синок Петренка(кличка ПАТ) став депутатом Олегом Петренко!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #6 Ланос 22.09.2011 17:13
Та якій там громаді! Шо ви мелете.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #5 Фелікс 22.09.2011 15:08
ПРИКРО, ЩО ПРОКУРОР ОБЛАСТІ ЛІСОВИЙ НЕ ЗНАЄ ЗАКОНІВ УКРАЇНИ!
АДЖЕ МАЙНО "РОСАВИ" НАЛЕЖИТЬ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ПРИДНІПРОВСЬКОГ О РАЙОНУ М. ЧЕРКАСИ.............
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Сергій 22.09.2011 14:12
Комусь ці обєкти прапали до душі. І явно не з числа опозиції. Може ПР?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 Іван Шиятий 22.09.2011 08:20
В 2001 році мером міста Черкас була людина руки якої нічого в житті не крали,тобто біла і пушиста. Це пан Олійник, який сьогодні так засуджує людину, яка привила його в парламент. Так чому він не відповість по закону за цю всю "роздачу"- "Росаву" і тп
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #2 Пісоцька Валентина 21.09.2011 19:14
5 жовтня 2001 року виконком Черкаської міської ради рішенням № 1080 дозволив ДП «Черкаситурист» приватного акціонерного товариства «Укрпрофтур» оформити право власності на туристичний готель на 360 місць у Черкасах по вулиці Фрунзе, 29, що, як ви знаєте, називається «Росава». Вказане рішення прийнято у порушення, крім вищевказаних законодавчих актів, також вимог Інструкції про порядок державної реєстрації права власності на об’єкти нерухомого майна, що перебувають у власності юридичних та фізичних осіб, затвердженої наказом Державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України за № 121 від 9 червня 1998 року, оскільки документи, які підтверджують право власності на об’єкт нерухомості, відсутні. Акт приймання-передачі або інші документи, які підтверджують передачу готелю «Росава» до статутного капіталу, також ДП «Черкаситурист» ПАТ «Укрпрофтур» не надано.
А мером міста Черкаси тоді був Гарбуз Володимир Миколайович
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Пісоцька Валентина 21.09.2011 18:58
А пан Микола Петренко так лизав *** ПеРдунам, що вони в нього і його синка "хату" Росава забрали.Це урок для всіх лизунів
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100