реклама Делікат

Директор Черкаського медколеджу - чільний депутат облради Інна Губенко

Директор Черкаського медколеджу - чільний депутат облради Інна Губенко

Три навчальні заклади Черкащини - Черкаський медичний коледж, Канівський еколого-інформаційно-технологічний коледж та Уманський медичний коледж потрапили до «чорного» списку Міністерства освіти.  Вони не видали студентам студентські квитки. Як повідомляє сайт «Освіта», посилаючись на інформацію міністерства, всього станом на 19 вересня не замовили й не видали студентські квитки 106 вищих навчальних закладів. На першому місці опинився Крим, де до «чорного» списку потрапили 12 закладів, на другому місці – Львівщина – 11 закладів, а на третьому  - Київ – 9 ВНЗ.

Як запевняє міністерство, станом на 13 вересня 2011 року усі вищі навчальні заклади, які подали заявки на виготовлення студентських квитків, вчасно їх отримали і видали першокурсникам.

31 серпня міністерство звернулося з листом до ректорів вишів із проханням забезпечити термінове отримання студентських квитків. За своєчасність і правильність заявок на виготовлення пластикових карток – студентських квитків –  несуть відповідальність керівники вищих навчальних закладів.

 

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100