реклама Делікат

Хто круче? В обласній ДАІ водіям радять звертати увагу на дрібні транспорті засоби. Фото з архіву редакції.

Хто круче? В обласній ДАІ водіям радять звертати увагу на дрібні транспорті засоби. Фото з архіву редакції.

Відразу п’ять дорожньо-транспортних пригод із п’ятьма травмованими сталися минулої доби в Черкаській області. За словами старшого інспектора зв’язків із громадськістю обласної Державтоінспекції Володимира Ліщенка, це досить суттєва цифра, оскільки традиційно за добу трапляється 2-3 аварїї. Причиною цих ДТП стало те, що водії не вибирають безпечної швидкості і не звертають увагу на дрібні транспортні засоби.

Так, житель Червоної Слободи Черкаського району, водій автомобіля ВАЗ, при виїзді на головну дорогу не помітив мопеда і скоїв на нього наїзд. Мопедист отримав рвану рану правого стегна. У Лисянці водій «Шевроле» випадково збив велосипедиста-пенсіонера. Останній несподівано змінив напрям руху і внаслідок аварії отримав закриту черепно-мозкову травму та струс мозку.

- Водіям необхідно звертати особливу увагу на дрібні транспортні засоби й при наближенні до них бути готовими до різких змін їхнього руху, - коментує Володимир Миколайович.

Нехтування ж водіями безпечною швидкістю  руху призвело до двох схожих ДТП. У Золотоніському районі о третій ночі водій автомобіля «Опель» не справився з керуванням і в’їхав у дерево, унаслідок чого отримав перелом стегна. В Умані місцевий житель на «Фольксвагені» також через високу швидкість виїхав на узбіччя і врізався у бетонну плиту.

А от житель с. Мошурів Тальнівського району, керуючи автомобілем «Опель» на високій швидкості, в’їхав у автомобіль «Луаз», водій якого отримав травми.

реклама

Коментарі  

 
0 #1 Пасажир 22.09.2011 18:45
Маленька поправка-не водій «Шевроле», а таксист.І збив велосипедиста в зоні дії знака «40»,що розташований в районі школи та ліцею.А в таксі понабирали шмаркачів без досвіду водіння.От вони і літають по Лисянці наражаючи на небезпеку пішоходів та велосипедитстів .І це не перший випадок.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100