реклама Делікат

Керівництво Регіональної ради підприємців області обирали 21 вересня представники бізнесу під час засідання в облдержадміністрації. Як повідомляє прес-служба ОДА, проводив засідання Ради заступник губернатора Євген Влізло.

Він нагадав, що відповідним розпорядженням облдержадміністрації від 26 серпня 2011 року склад Регіональної ради вже було затверджено. До неї увійшло 49 «авторитетних та шанованих підприємців, котрі представляють різні галузеві напрямки розвитку Черкащини». На черзі – обрання керівництва. Тож представники бізнесу більшістю голосів вирішили, що головою Ради у них буде Анатолій Погрібняк, член правління Черкаського обласного союзу промисловців і підприємців, голова правління ПАТ «Коопзовнішторг».

Першим заступником голови Регіональної ради став Володимир Ходак, генеральний директор товариства з обмеженою відповідальністю «Ходак», віце-президент ФК «Славутич», а заступником голови регіональної ради  - Ольга Ракова, голова Черкаської міської профспілкової організації Черкаської обласної профспілки «Солідарність», голова Ради підприємців Черкащини.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Максим Колісник 23.09.2011 17:10
Цікаві деталі засідання Ради підприємців. Воно проходило у стінах облдержадмініст рації не тільки під пильним оком Євгена Мироновича Влізло, заступника губернатора, а й під безпосереднім його головуванням.Володимир Ходак, напевно, виконуватиме роль уповноваженого наглядача облдержадмініст рації. Панове підприємці, вітаю, Ви в "надьожних" руках!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Тая 22.09.2011 19:28
Ну про погребняка нічого сказати не можу, але Ходак і Ракова - це далеко не ніяке керівництво!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #2 Крук 22.09.2011 16:03
Забули дописати, що на реєстрації учасників "ради", та членами лічильної комісії цього поважного зібрання були "волонтери" з податкової. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Фелікс 22.09.2011 14:51
КАПЕЦЬ ЧЕРКАСЬКИМ БІЗНЕСМЕНАМ!
КЕРІВНИЦТВО - НІЯКЕ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100