реклама Делікат

З листа черкаського опозиціонера Анатолія Бондаренка: «…навіть прості люди Донбасу розуміють, як помилилися в своєму виборі 2009 року…»

З листа черкаського опозиціонера Анатолія Бондаренка: «…навіть прості люди Донбасу розуміють, як помилилися в своєму виборі 2009 року…»

Голова Черкаської обласної організації ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко, щоб підтримати свого лідера, звернувся до Юлії Тимошенко з листом у в`язницю, запевняючи її, що черкащани - і партійні активісти, і пересічні городяни та селяни - серцем з нею.

«Шановна Юлія Володимирівна! Дозвольте у ці суворі години звернутися до Вас зі словами підтримки від Черкаської партійної організації ВО «Батьківщина»,  усіх Ваших виборців у Черкаській області та від себе особисто!

Ми хочемо,  щоб усі знали – черкащани з вами! Ви – наш лідер та лідер усіх демократичних сил України. Сьогодні в неволі антинародного диктаторського режиму та уряду знаходяться не тільки лідери опозиції,  а вся Україна. А що він є саме таким, розуміє вже вся країна – від Сходу до Заходу. В боротьбі з цим режимом треба об’єднати  зусилля всіх демократичних сил, всіх патріотів України!» - йдеться в листі.

«Ми віримо, що Ваша воля та розум зможуть здолати тортури! Ми розуміємо,  що газова справа є надуманою, зліпленою брудом та шитою мотлохом! Вона повинна розвалитися.

Результати попередніх виборів стали прикрим політичним уроком для народу України, який вже майже втратив завойовані демократичні цінності і надалі втрачає свої конституційна права. Але вже сьогодні у народу є розуміння, що нинішня «правляча кліка» створює поліцейську державу для приниження власного народу, зубожіння та винищення. На тлі таких сумних та сумнівних «досягнень»  навіть прості люди  Донбасу розуміють, як помилилися  в своєму виборі 2009 року. Опір зростає! Завіряємо Вас, що прикладемо всі зусилля для повернення втрачених позицій, зміцнення своїх рядів та отримання перемоги в Україні! Ми з Вами, Ви в наших серцях!» - запевнив лідера Бондаренко.

Про це повідомляє прес-служба Черкаської обласної організації політичної партії "ВО "Батьківщина".

реклама

Коментарі  

 
+5 #4 Бес 22.09.2011 20:34
Вибори Президента були в 2010 році, а не 2009 ! Толя! Ти не листи пиши, а тисяч 20 черкащан приведи на київський МАЙДАН. А, то виходить- "вы меня не троньте у меня жена на фронте!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Бес 22.09.2011 20:23
Анатолій Васильович! Пиши листи, танцюй гопак, список до Верховної Ради проходить дефрагментацію, можна й пролетіти! А цей лист до Юлії дійде чи не дійде? Син лейтенанта Шмідта- Остап Бендер показував прєдсєдатєлю заказні листи, але чомусь здалеку)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Доцент 22.09.2011 15:55
Заява школяра-третьокласника :lol: Видно, що сам писав :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #1 тітка Соня 22.09.2011 15:51
Пане Анатолію не сміши людей та не дратуй гусей.
Тобі вже треба боятися другого пришестя Юлі більше ніж Олійнику і всім регіоналам разом взятими.
Замордували ви її безпросвітніми зрадами, та хитруваннями.
Але у вас в усіх все напрочуд талановито та безкарно виходить.
Бо вам ніхто не нагадував про те, що таке обдурена жінка..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100