реклама Делікат

Обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету оштрафувало два черкаські підприємства на загальну суму 31 тисячі гривень.

За інформацією, розміщеною на сайті АМКУ, ТОВ «Добробут» (м. Тальне) притягнене до адміністративної відповідальності у розмірі 15 тис грн. за зловживання монопольним становищем. Підприємство реалізовувало бензин марки А-76 у роздріб за необґрунтовано завищеними цінами.

Як з’ясувало територіальне відділення АМКУ, ТОВ «Добробут» встановлювало ціни на бензин марки А-76, що реалізовувався у роздріб, з огляду на ціни конкурентів без відповідного економічного аналізу. Такі дії призвели до негативних наслідків для споживачів. Відповідач визнав і припинив порушення та сплатив штраф.

Крім того, Феміда покарала ще одного черкаського порушника: КП «Сміла-ліфт» (м. Сміла). Підприємство завищувало вартість послуги з технічного обслуговування ліфтів. Черкаське обласне відділення АМКУ оштрафувало підприємство на 17 тис грн. Відповідач визнав порушення, надав розрахунки вартості послуги на затвердження виконавчому комітетові Смілянської міськради та сплатив штраф до державного бюджету.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100