реклама Делікат

З 1 жовтня до 15 листопада у Черкасах проходитиме ярмарок з продажу саджанців та посадкових матеріалів. Протягом 1,5 місяця черкасці та жителі навколишніх сіл зможуть придбати кущі смородини, малини, саджанці фруктових дерев, мінеральні добрива, засоби захисту рослин, квіти тощо. Ярмарок цього року проходитиме на новому місці – на вул. Гагаріна, на території  пляжного комплексу «Рів`єра».

Комунальне підприємство «Черкаські ринки» запрошує черкасців та жителів навколишніх сіл відвідати ярмарок, де буде представлена продукція не лише садівників із Черкас, але й із Вінниці, Полтави і навіть Молдови. Загалом на ярмарку запрошують близько 60 представників садівничих підприємств і торговців посадковим матеріалом.

Директор КП «Черкаські ринки» Микола Панченко говорить, що місце для ярмарки досить зручне. Поряд розташований великий паркінг, автобусний маршрут, завдяки якому можна легко добратися у центр міста, місце огороджене і охороняється. Ярмарка працюватиме щоденно з 8 до 18 години.

Щоб взяти участь у ярмарку у якості продавця, необхідно звернутися до КП «Черкаські ринки»  м. Черкаси, вул. Лазарєва 6, оф. 217-218 (телефон для довідок (0472) 45-00-57). Про це повідомляє прес-служба МВК.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100