реклама

реклама

Фото з "Фейсбуку" Олександра Радуцького

Фото з "Фейсбуку" Олександра Радуцького

Новий спортивний об’єкт європейського зразка відкрили у Черкасах. Відтепер місцеві «робін гуди» матимуть літній майданчик для стрільби з лука, пише сайт "Чемпіон".

Збудований він на території фізкультурно-оздоровчого комплексу, що по вул. Ярославській, 5. Будівництво проекту розпочато у 2013 році.

Територія огороджена, передбачена трибуна під навісом, місця для глядачів, п’єдестал пошани, суддівський будиночок. У кінці майданчика – високий вал. Майданчик має розмітку від 20 до 70 метрів стрільби (для різних видів програми). Біля арени – парковка.

На відкриття арени завітали секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький, заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Катерина Коваленко, директор департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР Марина Бакланова, заступник директора департаменту освіти та гуманітарної політики Ігор Волошин, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту ЧМР Ольга Сисоєва, начальник відділу фізичної культури та спорту Олександр Гаврилов, президент федерації зі стрільби з лука Анатолій Сабо-Поліщук.

Після перерізання стрічки та вітальних слів від гостей і юних спортсменів, діти продемонстрували майстер-клас зі стрільби. Спробувати себе у ролі «робін гудів» мали можливість і гості.

За словами заслуженого тренера України, головного ідейника проекту Наталії Калініченко, відкриття майданчика вся стрілецька громада Черкас чекала десятки років, відтепер місто зможе приймати змагання усіх рангів – від міських до міжнародних.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+6 #1 Гуд! 23.05.2016 08:29
Будет теперь с луком пошаливать и в Черкасском Бору, экспроприируя ещё и там бедных и раздавая добытое экспроприаторам .
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100