реклама Делікат

Руслана Писанка - кулінар

Руслана Писанка - кулінар

Відома актриса й телеведуча Руслана Писанка нещодавно презентувала на Львівському форумі видавців свою книгу “Кулинарные соблазны от Киевской Руси”. Хоча її видали в Москві ще 2008 року, Львів побачив це видання вперше 16 вересня під час проведення книжкового форуму. Серед подарунків, отриманих розкішною красунею, були й солодощі Шполянського заводу продтоварів. Про це інформує обласна газета «Черкаський край».

 На сторінках цієї яскравої книги можна знайти традиційні рецепти української кухні, а також інших національних традицій, які готувалися у родині Руслани Писанки. Кожний рецепт супроводжується оригінальними фотографіями страв та авторки в різних образах.

Зустрівшись зі своїми шанувальниками, Руслана частувала їх солодощами від торгової марки “Жайвір” (Шполянський завод продтоварів): халвою, козинаками, грильяжем й ірисами.

За словами менеджера з маркетингу та PR цього підприємства Рімми Романишин, під час зустрічі з журналістами було проведено лотерею від ТМ “Жайвір”. Брендовані записники, чашки та ціла торбина смачних солодощів дісталися як Руслані Писанці, так і “акулам пера”.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100