реклама Делікат

Мотофестиваль Тарасова Гора збере двоколісних та їхніх друзів 2-5 червня в с. Благодатне (Чапаївка).

Організатори очікують гостей з кожного куточка України, з близького та дальнього зарубіжжя – Польщі, Литви, Латвії, Естонії, Білорусі, Молдови, Росії, Угорщини, Німеччини, Італії, Норвегії, США. Цього року навіть з далеких планет та галактик - будемо раді всім, хто як і ми любить Україну!

В перший день фестивалю, 2 червня, на гостей чекає «каша від Аша» – як завжди смачнюча, але не традиційна, а справді космічна. Пригощає господар Ашот Арушанов,  космічний настрій створюють канівський гурт "Slash Razboy" та гурт "Простір" з Чигирина, на зміну прийдуть запальні барабанні ритми та неймовірне караоке.

В п'ятницю, 3 червня, на гостей очікують цікаві розваги на березі Дніпра. Василь Вірастюк цього року підготував конкурси галактичного масштабу для сильних тілом та духом.

Концертну програму 14 фестивалю розпочне гурт "Old School" продовжать "Вертеп", "Без Обмежень"  та хедлайнер першого концертного дня – справжні зірки українського небосхилу "ТНМК", завершує розвагу Dj-set  від BobAir.

Ведучі свята – улюбленець усього космосу Геннадій Попенко та веселун Олександр Макаров проведуть безліч захоплюючих конкурсів, «Міс Тарасова Гора» у космо-стилі та конкурс на найкосмічніший костюм лише парочка з них.

В неділю 5 червня відпочинок, цікаві розваги, виїзд до м. Черкаси на екскурсію. найбільш стійких гостей чекає космічне афтер-паті. Розважальну програму на вечір забезпечать виступи гуртів, фінальний з яких ШАNА з Харкова, спільний джем-сейшн музикантів та байкерів. Діджей-сет до упаду...

З усіх питань можна звертатись за посиланням.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100