Опозиція критично сприймає зміст державних ЗМІ

Опозиція критично сприймає зміст державних ЗМІ

Черкаська опозиція написала звернення до генерального директора телекомпанії «Рось» Юрія Уздеміра та головних редакторів комунальних газет «Нова Доба» і «Черкаський край» - Юрія Осипенка і Тетяни Калиновської, з тим, щоб опозиційним політикам надавали ефірний час і газетну площу на рівні з представниками владної більшості.

 - Черкащина не є регіоном, який суцільно прихильний до Партії регіонів, тут зовсім інші погляди, тому хотілося б, щоб у ефірі державної телекомпанії ці погляди були представлені, - прокоментувала прес-секретар об’єднаної опозиції Тетяна Воронцова. – Але на сьогоднішній день жодних представників опозиції в ефірі телекомпанії «Рось» немає.

У зверненні до пана Уздеміра ідеться про те, аби представникам Ради опозиційних сил Черкащини, депутатам місцевих рад  від опозиції надавали ефірний час по 20 хвилин щотижня. «Це і буде реальним кроком до співпраці між владою і опозицією, до зміцнення основ демократії та свободи слова на Черкащині», - пишуть у зверненні представники опозиції.

- Почекаємо, яка буде відповідь, - зазначає пані Тетяна. – Сергій Борисович Тулуб завжди наголошував, що немає жодної цензури в комунальних і державних ЗМІ, доступ вільний, просто опозиція не зверталася. Тож ми звернулися офіційно, щоб отримати офіційну відповідь.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Горгона 27.09.2011 16:01
Погано просить ця опозиція-треба вимагати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 журналіст 27.09.2011 10:27
Ой, я ЛУСНУ!!! Оце віршик :lol: Та Даценко забув, як він на "Росі" з ефіру не вилазив з 2005 року? Калініченко його з Черевком через день запрошував "впарювать" людям, як їм краще жить стає. Тепер прийшли інші. Одна нога пішла, інша прийшла, а ми залишись між ногами. Отаке українське життя. І мені не віриться, що в цій країні може бути по-іншому.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100