реклама

реклама

Олександр Радуцький з «великим яскравим Вінні Пухом з кульок» поспішає до малечі. Фото з блогу О. Радуцького

Олександр Радуцький з «великим яскравим Вінні Пухом з кульок» поспішає до малечі. Фото з блогу О. Радуцького

Цієї неділі у черкаських парках закрили літній сезон відпочинку. Як пише у своєму інтернет-щоденнику директор КП «Дирекція парків» Олександр Радуцький, з нагоди свята в парку 50-річчя провели дві дитячі дискотеки, малюкам вручали подарунки.

«Я із радістю спостерігав за яскравими усмішками малечі, особливо коли ми запустили в небо символ парку 50-річчя – великого яскравого Вінні Пуха з кульок», - пише Олександр Радуцький.

Цьогорічний парковий сезон Олександр Радуцький називає насиченим. У Долині Троянд було встановлено автоматичну систему поливу, у парку Перемоги, парку 50-річчя та сквері Хіміків – озброїли охоронців «тривожною кнопкою».

У дитячому парку «Казка», що в мікрорайоні «Митниця», встановили новенький дитячий майданчик. А ще на початку вересня у парку 50-річчя відкрився перший за останні роки майданчик для вигулу та дресирування собак.

«Крім того, ми провели рекордну кількість фестивалів. Крім вже традиційних, «Живого каменю» і «Древляндії» черкащани вперше відвідали фестиваль «Черкаська Масляна», «Весільний кураж», «Іван та Марічка» (фестиваль боді-арту), «Черкаська гуморина», «Сила борщу», «Смак пива», - підсумовує свою діяльність Олександр Радуцький. - Дякую всім жителям Черкас, які довіряють нам і відвідують парки та ініційовані нами заходи».

реклама

Коментарі  

 
+3 #2 кОСТЕЙ 27.09.2011 14:31
Чёто я там Винипуха не видел. Разве сам Радутский??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Гайдамака 27.09.2011 14:12
За рік "успішної" діяльності Радуцький став мільйонером і виконав забов`язання по поповненню каси вільних від совістідемократ ів. Особливо успішним був фестиваль борщу, який "дивним чином" співпав з Днем Незалежності. Такої масової попойки не знали не тільки Черкаси, але і вся Україна. За день випили місячну норму горілки і дві пива!! :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100