реклама

реклама

Безпрецедентний соціальний проект – спортивний зал імені Сергія Амброса - уже за три місяці буде відкрито у Черкасах. Саме цей проект, поданий Цивільним Корпусом «Азов», отримав перемогу у конкурсі громадського бюджету міста минулого року, - як повідомив заступник голови координаційної ради з громадського бюджету Черкаської міськради, начальник штабу Цивільного корпусу «Азов» Черкаської області В'ячеслав Левченко.

Сьогодні на 3-му поверсі колишньої тютюнової фабрики триває ремонт, – на площі 500 м2 тут буде відрито найдоступніший у Черкасах зал для занять спортом усіх охочих черкащан.

Зал складатиметься із зони для занять боксом та боротьбою, фітнес-зони із тренажерами та зони для занять крос-фітом. Стіни залу – зі шліфованої цегли -  прикрасять мурали у стилі стріт-арт – портрети Сергія Амброса, Івана Піддубного, українська символіка та символи Цивільного Корпусу «Азов». Художника для створення муралів наразі шукають – так само, як і спонсорів для придбання тренажерів - оскільки виділеного 1 мільйона гривень громадського бюджету вистачає лише на ремонт залу. Найдорожче ж обійдеться облаштування зони роздягалень, санвузлів та душових.

Передбачається, що займатись у залі зможуть біля 200 черкащан. Оскільки проект – соціальний і має на меті зробити спорт доступним та залучити до здорового способу життя якомога більше дорослих і малих черкащан, заняття планують  зробити безкоштовними:  наразі тривають переговори із тренерами, які могли би проводити заняття на волонтерських засадах.

Відкрити зал планують уже за три місяці – цілком можливо – спортивним турніром.

За словами В’ячеслава Левченка, загалом, у рамках торішнього конкурсу громадського бюджету перемогло ще кілька проектів, що наразі також чекають на втілення: алея біля Першої міської лікарні, бруківка біля ЗОШ №9, облаштування актової зали у одному із дитсадків міста та  дитячі майданчики ще у двох дитсадках. А з 1 липня стартує новий конкурс проектів громадського бюджету, на реалізацію яких планується виділити загалом 5 мільйонів гривень із бюджету розвитку Черкас.

***

Для довідки: Сергій Амброс – черкащанин, ультрас, активіст Революції Гідності і боєць полку АЗОВ, який у свої 24 роки загинув на Сході України у м. Широкине в лютому 2015 року. Посмертно нагороджений орденом «За мужність» III ступеня та орденом “Народний Герой України”. На знак поваги до Сергія, побратими з Цивільного Корпусу та полку АЗОВ і вирішили створити у Черкасах соціальний спортивний зал.

Про це повідомили у Черкаському прес-клубі.

реклама

Коментарі  

 
-4 #7 Черкащанин 21.06.2016 15:20
Цитую ЗСУ:
Кому там бесплатных залов захотелось ?? Сначала на Восток казенной кашей и берцами наслаждаться а потом о положенных благах поговорим.

Ті "азовці", які роблять залу, на Сході вже були. Тепер там будуть ті, хто готується на Схід. А от ти, прикрившись ніком "ЗСУ", явно там не був!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #6 ЗСУ 21.06.2016 14:50
Кому там бесплатных залов захотелось ?? Сначала на Восток казенной кашей и берцами наслаждаться а потом о положенных благах поговорим.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #5 Микола 20.06.2016 20:22
Слава, идеи и средства азовцев принадлежат только им. Спасибо мужикам что приняли такое решение,в чем же их упрекать ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #4 Прикол 20.06.2016 12:48
Мабуть "Азов" робить цей зал для себе. Для своїх буде безкоштовно. Простий спосіб поповнення корпусу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #3 стабилизец 19.06.2016 14:50
[quote name="Сидоров"]Сумніваюсь щоб комплекс буде безкоштовний для людей.
адназначна, это слишком хорошо, чтобы быть правдой :lol: последнее ноу хау - цапать строения и землю под спортивные благие намерения. как кононенко со своим теннисным клубом в пуще-водице, как лашкул со своим футболом в долине роз, как еще кто то с ледовым дворцом на мытнице.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 карлсон 19.06.2016 13:43
В Черкассах и :-* бесплатно - не верю :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #1 Сидоров 19.06.2016 12:23
Сумніваюсь щоб комплекс буде безкоштовний для людей.Його треба підримувати у робочому стані, а це кожен день певна сума. Хто дасть? Значить будуть платні послуги, які поступово витіснять благі наміри.Але піар сьогодні вже роблять.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100