реклама

реклама Делікат

реклама

Співробітники Служби безпеки України затримали в Києві чоловіка, який намагався організувати контрабандний канал постачання в Україну синтетичних наркотиків.

Як повідомили в Управлінні СБУ в Києві, встановлено, що члени міжнародного наркоугрупування намагалися організувати постачання особливо небезпечної психотропної речовини – метилендиоксі піровалерона (MDPV). Регулярні поставки психотропних сумішей зловмисники планували налагодити за допомогою міжнародних поштових експрес-відправлень з країн Балтії в Україну.

У результаті спецоперації СБУ в Києві затримано організатора контрабандного каналу - 30-річного громадянина України, який проживає в Черкаській області. З'ясувалося, що підозрюваний прибув в столицю з метою отримати посилку із забороненими до ввезення наркотичними засобами. Психотропну речовину, розфасовану у непрозорі пакети, було заховано від митного контролю в упаковках з чаєм.

Встановлено, що, отримавши наркотики, вітчизняні дилери повинні були організувати канали збуту через мережу в інтернеті, а також у нічних клубах, дискотеках та інших розважальних закладах столичного регіону і Криму.

Джерело: УНІАН

 


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100