реклама Делікат

В ході огляду присадибної ділянки жительки одного із сіл Уманського району правоохоронці виявили та вилучи сто п’ятдесят рослин коноплі. Рослини направлено на експертне дослідження.

В ході оперативно-розшукових заходів до співробітників Уманського відділення поліції надійшла інформація щодо незаконного вирощування рослин коноплі 67-річною жителькою району.

Дана інформація знайшла своє підтвердження. Під час огляду присадибної ділянки домоволодіння вказаної жінки, працівники поліції виявили сто п’ятдесят рослин коноплі, які росли вздовж ділянки. Зазначені рослини було вилучено та направлено для проведення відповідного експертно-криміналістичного дослідження. У спілкуванні з правоохоронцями жінка повідомила, що доглядала за рослинами, так як мала на меті використовувати їх в харчових цілях. Проте усі деталі вказаної події з’ясує слідство.

За даним фактом Уманським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження передбачене частиною 2 статті 310 (Посів або вирощування снотворного маку або конопель) Кримінального кодексу України. В разі доказу вини підозрюваною, жінці загрожуватиме до семи років позбавлення волі. Тривають слідчі дії.

Про це повідомили в секторі комунікації Головного управління національної поліції в Черкаській області.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100