реклама Делікат

Діловий журнал «Експерт» на семінарі-практикумі вчив сьогодні черкаських підприємців вести ефективний бізнес. Як зазначили фахівці у галузі корпоративної соціальної відповідальності (КСВ), для сталого розвитку бізнесу у регіонах потрібно мати людський ресурс, об’єднання різних сфер життя, добровільні зобов’язання працівників, залучення іноземних інвестицій та покращення репутації.

- Корпоративна соціальна відповідальність – це найсучасніший підхід до ведення бізнесу. Це додаткові зобов’язання, які бере на себе бізнес. Такий підхід сприяє сталому розвитку регіону, - зазначив Віктор Лях із фонду «Східна Європа».

Голова Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Тулуб зауважив, що розвиток Черкаського регіону не можливий без участі відповідального бізнесу.

- Останнім часом дуже часто використовується таке поняття як соціально орієнтований та соціально відповідальний бізнес. Але, на наш погляд, дехто до сьогоднішнього дня і не усвідомлює, недооцінює провідну роль цього поняття у процесі розвитку Черкащини, - говорив губернатор. - Сьогодні регіон у напрямі соціально орієнтованого бізнесу робить перші кроки. Як приклад, наразі триває робота над укладання тристоронньої угоди про співпрацю між облдержадміністрацією, черкаською міською радою та черкаським публічним акціонерним товариством «Азот», провідним виробником мінеральних добрив в Україні.

За словами Сергія Борисовича, нинішня влада ставить за мету переорієнтацію обласної економіки на інвестиційно-інноваційну модель розвитку.

- Для цього ми залучаємо інвестиції іноземних і вітчизняних інвесторів. В області на сьогодні працює дуже багато успішних провідних підприємств. Почав теплішати, покращуватися інвестиційний клімат, - говорить він.

Довідка: «Сталий розвиток регіонів: роль соціально відповідального бізнесу» - вже третій семінар, зініційований виданням «Експерт». Попередні освітянсько-практичні заходи проводили у Миколаєві та Дніпропетровську. Генеральний партнер семінару-практикуму компанія JTI.

реклама

Коментарі  

 
+2 #2 Kotovsky 04.10.2011 20:07
"Спасибо..." Брожику и Черняку за наш "тёплый" инвестклимат! Я думаю к нашей "благодарности" присоединятся многие, кто на себе ощутил это тепло. :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Максим Колісник 04.10.2011 16:23
Може С.Б. і хоче "підігріти" інвестклімат, та підлеглі все роблять навпаки: http://cherkassy-rda.ck.ua/?p=5844
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100