реклама Делікат

Удосвіта 2 жовтня сталася пожежа в будинку депутата Малосмілянської сільської ради Смілянського району Віктора Голобородого. У вікна хати хтось укинув пляшки з горючою сумішшю.

- Я майже до ранку дивився телевізор, люблю фільми про міліцію, бо сам довгий час працював у міліції, - розповідає «Прочерку» Віктор Пилипович. – Дружина вже спала давно в іншій кімнаті. Тільки я ліг спати, чую, щось загуркотіло. Думав, то дружина встала, сніданок мені готує, аж тут вона закричала, що горить хата.

Разом з дружиною почали гасити будинок, потім викликали пожежників.

- Люди збіглися, але в дворі у нас собака. Ледве дружина вибігла її забрати. Депутат каже: поки гасили хату, дуже надихалися вогню, нині жінка перебуває в реанімації.

- Півтори доби не приходила до тями, в неї важкі внутрішні опіки, - говорячи про дружину, депутат починає плакати.

Поки ще не приїхали пожежники, Віктор Голобородий знайшов у дворі пляшку, в яку була налита солярка. Каже, що пляшки закинули у вікна і на дах.

Депутат вважає, що підпал вчинено через його діяльність: разом із активістами села, вже кілька років відстоює право селян на землю, яку нібито в них незаконно відібрали. Незадовго до підпалу навіть виграв по цій справі одне з судових засідань. 62-річний Віктор Голобородий називає себе одним з найстаріших депутатів у сільраді. Це вже не перша його каденція. У 2004 році на виборах він підтримував Віктора Ющенка, але на останні місцеві вибори йшов як позапартійний.

Як  повідомила «Прочерку» прес-секретар прокурора області, начальник прес-групи прокуратури області Ольга Лактіонова, нині прокуратура проводить за цією справою перевірку. Про додаткові обставини буде повідомлено пізніше.

реклама

Коментарі  

 
+6 #1 Патріот 05.10.2011 16:49
Здогадуюсь,яким буде результат перевірки."Відсутьній склад злочину".Як не проводка загорілася-то собака підпалив...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100