реклама Делікат

iuda Зміна законодавства під одну людину зруйнує правовий порядок у державі. Таку думку озвучив депутат від Партії регіонів, колишній мер Черкас Володимир Олійник, якого цитує прес-служба партії.

 Він переконаний, що декриміналізація 365 ст. КК, за якою судять екс-прем'єра Юлію Тимошенко, призведе до зруйнування правового порядку в державі.

"Сьогодні у парламенті було дві пропозиції стосовно декриміналізації статей Кримінального кодексу. Перша з пропозицій полягає в тому, щоб посадові особи не відповідали за перевищення службових повноважень. Звичайно, це внесе хаос в Україні, тому що в такий спосіб буде надана воля чиновникам знущатися над простими людьми", - зауважив політик.

Олійник нагадав: ст. 19 Конституції України чітко зазначає, що посадові особи, органи місцевого самоврядування, державні установи повинні діяти виключно на підставі закону, в межах закону і в спосіб, визначений законом.

"А цей законопроект дасть чиновникам волю, і людина, яка своїми вчинками принесла збитків державі на десятки мільйонів, може бути звільнена від відповідальності. З цим не можна погодитися", - наголосив депутат.

"Друга група депутатів пропонувала, щоб посадові особи були політичними фігурами, і в зв’язку з цим не притягувалися до відповідальності за посадові злочини. З цим також погодитися не можна, адже це означає згортання боротьби з корупцією", - вважає Олійник.

"… прийняття рішення по зміні законодавства по відношенню до однієї особи закладе дуже погану традицію. Адже кожного разу буде спокуса за певних обставин знову робити виключення. І тоді буде зруйновано правовий порядок у державі, і така держава нікому не потрібна в Європі", - резюмував політик.

реклама

Коментарі  

 
+1 #3 Сашко Лірник 06.10.2011 11:42
У царя Я-ча был двор,
Во дворе был кол.
На колу - кедыногорское мочало...
Начинай сказку сначала!
:-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Азотівець 06.10.2011 11:37
Влада сама послідовно руйнує правовий порядок - а це прямий шлях до невизнання законів громадянами(зак они - для Лохів,а для Пацанів - понятія)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Петро 06.10.2011 11:02
Який він народний депутат? Перевертень.Був помаранчевий,сь огодні синій, а завтра ,якщо йому буде вигідно і *** поміняє. Сивий БЛАЗЕНЬ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100