реклама Делікат

vikk Після закінчення наступного опалювального сезону мешканці  будинків по вул. Одеській цілий рік матимуть гарячу воду. До цього часу вже понад 20 років вода зникала з їхніх осель після того, як завершувався опалювальний сезон. Причина відсутності гарячого водопостачання полягала у тому, що будинки, розташовані по вул. Одеській, підключені до котельні «Фотоприладу». Утримувати у неопалювальний сезон котельню керівництво НВК «Фотоприлад» не мало можливості, інформує прес-служба черкаської мерії.

 Тому мерія вирішила прокласти нову тепломагістраль від котельні по вул. Корольова, що належить КП «Черкаситеплокомунерго», до будинків на вул. Одеській. Таким чином довгоочікувана гаряча вода з’явиться у понад 2 тис. мешканців п’яти багатоповерхівок.

—   Нині тривають будівельні роботи. Необхідно прокласти мережу довжиною понад 1100 метрів. Роботи маємо завершити до початку опалювального сезону. Зараз уже збудували дві теплові камери. Щодня підвозять нові труби, які монтуємо в мережу, — говорить директор департаменту житлово-комунального комплексу Олександр Риджанич.

Нагадаємо, торік міська влада під’єднала до котельні КП «Черкаситеплокомуненерго» будинки, розташовані по вул. Корольова та Квітковій. Ці багатоповерхівки також свого часу отримували тепло і гарячу воду від котельні «Фотоприлад». За кошти міського бюджету комунальники проклали теплову мережу, завдяки чому у жителів мікрорайону з’явилася гаряча вода в неопалювальний період.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100