реклама Делікат

oder Медаль і грамоту отримав під час сьогоднішньої сесії міської ради мер Черкас Сергій Одарич. Пам’ятну відзнаку йому вручив директор Черкаського регіонального управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Олександр Паливода «за вагомий особистий внесок у розвиток молодіжного житлового будівництва та сприяння розвитку руху молодіжних житлових комплексів і з нагоди 40-річчя руху МЖК».

Олександр Паливода назвав Сергія Одарича одним з небагатьох міських голів, який сприяє молодіжному будівництву. За час його перебування на посаді  50 молодих сімей отримали житло.

- З 2006 року на молодіжне будівництво з міського бюджету було виділено 11 мільйонів гривень. За ці кошти побудовано понад 3 тисячі квадратних метрів житла, передано  у власність 50 квартир. За останні п’ять років завдяки фінансуванню з міського бюджету були введені в експлуатацію 5 будинків, в яких отримали житло молоді сім’ї.

Утім Сергій Одарич зауважив, що така кількість зданого в експлуатацію житла при черзі у 13 тисяч сімей – однозначно дуже мала.

- Нам треба думати, яким чином ми можемо вплинути на розв’язання житлових проблем наших жителів. Думати і над активізацією традиційних способів і над пошуком нових можливостей, - сказав він.

Кворум на сесії ледве назбирався

Кворум на сесії ледве назбирався

В той же час, розглядати земельні питання, яким була присвячена сьогоднішня сесія, багато депутатів не захотіли. Перед засіданням невідомо було, чи збереться кворум. Спочатку в залі нарахували 33 депутати. Мер зробив зауваження   і попросив керівників фракцій продисциплінувати депутатів. Із запізненням на сесію прийшов голова земельної комісії Ігор Тищенко, на що міський голова зауважив, що «радий його нарешті бачити». А десь через годину роботи «підтягнувся» і депутат Нарек Казарян, відразу активно включившись у голосування.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Абрек 06.10.2011 13:50
Гнать надо таких депутатов-бездельников
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100