реклама Делікат

basta На 9, 7 та 5 років ув’язнення отримали черкащани, котрі крали гербіциди  з фермерських господарств. Як повідомляє прес-служба УМВС України в Черкаській області, перше повідомлення про крадіжку гербіцидів надійшло з Чорнобаївського району ще наприкінці 90-х років. Тоді уночі зловмисники вкрали зі складу 70 літрів речовини на суму близько 2 тис. грн. Але розшукати їх не вдалося.  Чоловіки вирішили продовжити свою справу. Очолив угрупування молодий чоловік, який у 19 років уже мав судимість.

 Група підбирала  все нові та більш вигідні об’єкти крадіжок. Разом з цим збільшувалась кількість коштів отримана від збуту викрадених гербіцидів. Організувавши крадіжку гербіцидів з товариства в селі Хохітва, Богуславського району Київської області, зловмисники викрали 400 літрів гербіциду “Харнес” завдавши матеріальних збитків товариству на суму у 22 тисячі гривень.
Але  гроші поступово закінчувались, тож чоловіки почали задумуватись про більш серйозну крадіжку. Місцем скоєння злочинів зловмисники обрали товариство в селі Бирлівка Драбівського району Черкаської області. Проникши до складських приміщень, злочинці скоїли крадіжку гербіцидів на суму, яка перевищувала 200 тисяч гривень. Та витратити ці кошти їм вже не вдалося – крадіїв було затримано.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100