реклама Делікат

vidizd_2 За те, що міліція на «відмінно» справилася з забезпеченням порядку в Умані під час паломництва хасидів,  29 міліціонерів отримали нові погони з нагоди присвоєння чергових звань. Про це інформує прес-служба УМВС України в Черкаській області.  Головний міліціонер області Валерій Дерновий вручив їм також грамоти і подарунки.  Подякував міліції і мер Умані Юрій Бодров і теж не забув про подарунки найкращим правоохоронцям.

 Міліція інформує, що  «в найвідповідальніший період несення зведеним загоном служби до Умані виїжджав начальник УМВС України в Черкаській області генерал-майор міліції Валерій Володимирович Дерновий. Начальник УМВС особисто ознайомився зі станом охорони громадського порядку в місті та на місцях проведення культових обрядів паломниками-хасидами, відвідував культові святині хасидів – могилу цадика Нахмана та синагогу, зустрічався з релігійними діячами іудейської общини брацлавських хасидів та вирішував з ними ряд важливих робочих питань.»

Загалом же, кожного року під час паломництва хасидів громадський порядок в Умані забезпечує зведений загін співробітників міськрайвідділів області та підрозділів УМВС, яким керує заступник начальника УМВС України в Черкаській області начальник міліції громадської безпеки полковник міліції Іван Григорович Корсун. Цього року там працювало 446 працівників міліції.

До охорони громадського порядку були залучені вибухотехніки та кінологи з інших областей - Вінницької, Полтавської, Одеської.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100