реклама Делікат

lilch На п’яти черкаських котельнях, які належать КП «Черкаситеплокомуненерго», встановлюють лічильники тепла. Через це у мешканців понад 30 будинків, розташованих в районі вул. Онопрієнка, Красовського, Золотоніській, Кавказькій та Червоноармійській відсутня гаряча вода. Як пояснюють комунальники, ці блага вони повернуть в оселі черкасців вже у п’ятницю.

 Олександр Риджанич, директор департаменту житлово-комунального комплексу МВК, говорить, що загалом у найближчі дні прилади обліку встановлять на всіх муніципальних котельнях міста.

—   Це робиться для того, що ми мали і вели чіткий облік тепла, яке надходить з Черкаської ТЕЦ у котельні і відповідно віддається споживачам. Таким чином ми знатимемо, скільки тепла споживають черкасці, де, можливо, відбуваються втрати. Згодом ці дані стануть основними при розрахунку тарифів на тепло, — зазначив Олександр Риджанич.

Нагадаємо, у червні на засіданні урядової комісії з питань реформування житлово-комунальної галузі, участь в якій брав і Сергій Одарич, було вирішено облаштувати усі котельні в Україні засобами обліку.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100