реклама

реклама

25 липня, о 15:50 в селі Пісчане, на вулиці Підлипівській загорілася приватна надвірна споруда.

01

На ліквідацію займання за викликом господарки, прибули рятувальники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини з міста Золотоноша та спеціально пристосована для пожежогасіння техніка місцевого приватного сільськогосподарського підприємства. Спільними зусиллями вогнеборців пожежу вдалося швидко ліквідувати та запобігти поширенню вогню на сусідні житлові будівлі.

Як з`ясувалося, 9-річний онука господарів, знайшовши сірники разом із товаришами заховався на горищі повітки. Під час гри із сірниками хлопці випадково підпалили солому, яка зберігалася під дахом. Злякавшись, юнаки покликали на допомогу бабусю, але а ні жінка, а ні сусіди, які допомагали господині боротися із вогнем, ліквідувати загорання не змогли.

У результаті пожежі вогнем знищено покрівлю та перекриття споруди, доїльний апарат та 3 велосипеди, які знаходилися в середині споруди.

Управління ДСНС України у Черкаській області звертається до батьків з проханням не залишати дітей без нагляду! Виховувати у малечі навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками. Знайдіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми про це. Пам'ятайте, що вимірюватимуться ці хвилини ціною життя. А щоб неждана мить не стала початком великої біди - потрібно давати дітям чіткі рекомендації, як діяти в тій чи іншій ситуації. Пам'ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нас самих!

Про це інформує прес-служба установи.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100