реклама Делікат

Колишнього мера Черкас обурюють дії колишніх соратників

Колишнього мера Черкас обурюють дії колишніх соратників

Народний депутат  фракції Партії регіонів Володимир Олійник заявив, що ухвалений парламентом закон про декриміналізацію Карного кодексу, внесений Президентом, є системним, інноваційним та спрямованим на боротьбу з корупцією.

 При цьому депутат наголосив: голосування в сесійній залі продемонструвало, що опозиційні сили відмовляються підтримати закони, написані для людей. «Адже перший етап передбачає декриміналізацію та лібералізацію законодавства в сфері господарської діяльності – тобто для підприємців, які ведуть малий та середній бізнес», – пояснив депутат, якого цитує Прес-служба Партії регіонів.

«Натомість опозиція пропонувала ухвалити рішення лише стосовно однієї людини», – зауважив Володимир Олійник. «Безперечно, життя та здоров’я кожного громадянина варті уваги, проте дивно, чому сьогодні ці депутати не турбуються про виборців, про тих, хто наповнюють бюджет, хто страждають від неправомірних дій, до яких інколи вдаються  працівники правоохоронних органів. Адже через такі механізми, як арешт та позбавлення волі, сьогодні фактично нищиться бізнес в Україні. Тому цей закон за своєю суттю є антикорупційним. І Президент, внісши свій законопроект, фактично поставив корупції перешкоду і говорить про те, що якщо є якісь претензії до бізнесмена, то, будь ласка, швидко їх пред’явіть, і нема чого його заарештовувати», – повідомив він.

«Така «турбота» про простих людей з боку опозиції мене здивувала. Було б правильно, якби вони проголосували за президентський варіант, а потім уже, безумовно, наполягали на внесенні своїх правок до документу. Це було б логічно й правильно. Але сьогодні вони продемонстрували: для них головне – витягти свого, а інші громадяни нехай продовжують страждати через недоліки Карного кодексу, ухваленого ще за радянських часів», – підсумував Володимир Олійник.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100