реклама Делікат

sokira У Золотоніському районі в селі Гельмязів юнак убив вітчима. Як повідомляє прес-служба УМВС України в Черкаській області, про трагедію в міліцію повідомила мати.

  Виїхавши на місце скоєння злочину, працівники міліції затримали нетверезого хлопця і доставили в міськвідділ для з'ясування обставин події. Як виявилось пізніше, відносини цій в родині були доволі напруженими: працювала лише одна матір, син з вітчимом байдикували та зловживали алкоголем, між ними неодноразово виникали сварки. В день вчинення злочину молодий чоловік разом з вітчимом вживали спиртні напої, потім виникла сварка, що переросла у бійку. Захмелілий молодик, увійшовши «в азарт», схопив сокиру. Через завдані травми чоловік помер на місці.
Оговтавшись від вчиненого, хлопець сильно злякався і подзвонив матері та повідомив їй про скоєне. Жінка в цей час перебувала на роботі й навіть не здогадувалася, яке горе спіткало її родину.
Молодик зізнався у скоєному. Проти нього порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 – «Умисне вбивство», що карається обмеженням волі від десяти до п’ятнадцяти років.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100