реклама Делікат

Існує ризик невиплати заробітної плати працівникам Придніпровської та Соснівської районних рад. Керівництво районів, зокрема Наталія Коваленко та Олександр Русін, відмовляються оформити на себе зразки підписів. Без дотримання цієї процедури не буде можливості перерахувати кошти. Про це інформує прес-служба МВК.

– Зараз є реальна загроза невиплати заробітної плати близько 50 працівникам районів, – говорить міський голова Сергій Одарич. – Такої ситуації у нас не виникало уже кілька років, щоб працівники бюджетної сфери не отримали зарплату. Це при тому, що гроші на рахунку є.

Міськвиконком вже направив відповідні листи до Придніпровської і Соснівської районних рад з вимогою оформити належним чином зразки підписів.

Керуючий справами міськвиконкому Микола Кудрявцев вважає, що відповідальність за невиплату заробітної плати своїм же працівникам лягає на плечі керівників районних рад. Він також додав, що ухвалою Верховного Суду України, на який намагаються послатися керівники райрад, не зупиняю дію рішення про призначення ліквідаційних комісій і не забороняє вчиняти дії з ліквідації юридичних осіб районних у місті рад.

Микола Кудрявцев сподівається, що у цій ситуації здоровий глузд переможе.

реклама

Коментарі  

 
+7 #15 Зося 10.10.2011 16:11
Цитую дід понос:
Райрады с ихнеми зарплатами в 3-5 тыс грн - это пережиток СССР. Чем они занимаются? Зато зарплату получают..

Райрады добросовестно выполняют свою работу. А вот те, кто жаждет их ликвидировать точно ничего не делают - или сидят в инете в рабочее время, или безсовестно врут, или ремонтируют дороги под дождём (вот где закапывание денег). А считать чужие деньги - моветон!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #14 Патріот 10.10.2011 16:06
Діду панасу треба почитати законодавство України, як і одаричу з кудрявцевим. Тоді стане все зрозумілим.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-11 #13 дід панас 10.10.2011 11:19
Райрады с ихнеми зарплатами в 3-5 тыс грн - это пережиток СССР. Чем они занимаются? А ничем. Зато зарплату получают...........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #12 КМС 10.10.2011 08:56
Вважаю, що не важливо ХТО стоїть на чолі районів. Головне, що не дають Одаричу накласти лапу на все місто, щоб добити його остаточно. Тому Одарич з компанією і біситься, і шантажує працівників зарплатою. Ганьба шантажистам!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #11 Фелікс 09.10.2011 10:55
ДУШОК І ДУБИНА ЗРАДИЛИ РАЙОНИ І ВСІХ ЧЕРКАЩАН!!!
ВОНИ ............. ЗРОБИЛИ ВСЕ, ЩО ДИКТУВАВ ЇМ ОДАРИЧ.
А ТЕПЕР КУПИЛИ СОБІ ІНВАЛІДНІСТЬ І ВТЕКЛИ НА ПЕНСІЮ, КИНУВШИ
НАПРИЗВОЛЯЩЕ СВОЇХ КОЛЕГ І ЖИТЕЛІВ РАЙОНІВ.
ХІБА ЦЕ МУЖИКИ???!!!
ЗАПРОДАНЦІ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+27 #10 Патріот 08.10.2011 22:16
Тема не нова. ДАВАЙТЕ ПРИГАДАЄМО, як знищувались по черзі комунальні структурм міста(РЕУ,аварі йна служба,тролейбу сне управління, парки і т.п.). Для чого? Щоб поставити своїх "прихлебателей",які б ділилися з одаричем. Це неповний перелік оптимізованого одаричем і михайлом під патронатом вищого керівництва. ВСЯ ВЛАДА В МІСТІ ПІД михайлом, а одарич реалізатор. І ці всі хлопці із партії регіонів, самі того не розуміючи, стали холопами у цій ев... мафії.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+30 #9 Зара 08.10.2011 14:37
Да наш финотдел в горисполкоме действительно стоить проверить, даже ту самую Олю Федоренко.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+32 #8 Несправедливість 08.10.2011 11:28
Дописувач "справедливость" дуже далекий і не знає, що з приходом "нової" влади, яка обіцяла, що краще жити настане вже сьогодні, вже як 1,8 місяця ні одному держслжбовцю ніяка примія не нараховується і тим більш не виплачується
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+31 #7 Зара 08.10.2011 10:39
Якщо людям не виплатять заробітну плату, вони підуть до суду,от якби суд присудив виплату заробітної плати та ще й індексацію на неї виплатити з власної кишені Одарича і Кудрявцева оце було б правильно, цей одарич в міськвиконкомі порядку не може навести, ви подивіться що там робиться, одна бюрократія, доступитися ні до кого не можна.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #6 шаман 07.10.2011 21:03
Право подписи у первых лиц---Русин зампред
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100