реклама Делікат

Смерть працівника КП «Черкасиелектротранс», який покінчив життя самогубством (повісився) більше тижня тому, дехто пов’язує із тим, що підприємство вже кілька місяців має борги із зарплати. Про це під час прес-конференції в експертному клубі «CherkassyNewsTV» розповів директор підприємства Василь Буренок. У той же час він запевняє, що ситуація з зарплатою не стала причиною самогубства.

- Як тільки я дізнався про нещастя, відразу відвідав родину загиблого, - каже Василь Буренок. – Син та дружина розповіли, що в родині давно немає взаєморозуміння, тож трагедія сталася на побутовому ґрунті.

Як запевнив директор, родині загиблого відразу перерахували всю заборговану зарплату.

З рештою працівників розраховуються частково, по мірі одержання виручки. У першу чергу, дають гроші тим, у кого складні обставини. Утім, ще з червня перед працівниками підприємство має мільйонні борги.

- На сьогодні наша програма-мінімум – це виплата боргів, а програма-максимум – вийти на той рівень, коли 60-80% перевезень у місті здійснюватиме електротранспорт, а не 15, як зараз, - каже Василь Буренок.

Про те, що буде з тролейбусами, скільки з них спишуть найближчим часом і коли в центрі міста не стане маршруток, читайте на «Прочерку» незабаром.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 правда 10.10.2011 14:54
Товарищи вы не правы.конечно зарплата не причем.поэтому ее и выплатили сразу же.что бы родственики языком не патякали буцимто грошей не хватает.а так все хорошо прекрасная маркиза.все хорошо.вссссе хоорошшоо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #2 Нікепелов 07.10.2011 17:36
Як запевнив директор, родині загиблого відразу перерахували всю заборговану зарплату. Так треба жбуло людині повіситися, щоб зразу видали зарплату, а до того її не було.Оце вам і все взаєморозуміння , грошей нема, немає за що даже харчі купити, а директор доказує всім що гроші в сімї не потрібні. Мені кажеться що такого ...... треба закрити і посадити на сухий пайок, а тоді він таке язиком ..... не буде
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+23 #1 Зара 07.10.2011 17:01
Звичайно в родині не було порозуміння через те, що чоловік не міг забезпечити родину, так хто в цьому винуватий, а той керівник що не виплачував зарплату вчасно, адже людям треба було за щось жити, керівник мабуть цим не переймався, бо сам забезпечений, треба було думати за людей, як люди можуть жити без зарплати? мабуть потрібно міському голові за це подумати, але коли йому думати та перейматися проблемами людей він тільки переймається районами.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100