реклама Делікат

Відсьогодні на дорожніх роботах в Черкасах працюватиме дві бригади. Одна з них продовжуватиме роботи по вул. Котовського (на відрізку від вул. Одеської до вул. Ільїна), інша — розпочала фрезерувати асфальтне покриття на іншому відрізку вул. Котовського (від. бул. Шевченка до вул. Хрещатик).

Фото Ігоря Єфімова з газети "Вечірні Черкаси"

Фото Ігоря Єфімова з газети "Вечірні Черкаси"

Протягом найближчих днів ці дві бригади укладатимуть профіль дороги. Це допоможе вирівняти дорожнє покриття, зробивши його нахиленим у бік зливових решіток, куди під час дощів стікатиме вода. А вже навесні на дорогах укладатимуть асфальт за технологією ЩМА. Про це інформує прес-служба МВК.

— ЩМА – це своєрідний плащ для нижнього шару асфальту. Завдяки щебенево-мастильному асфальтобетону вода не потраплятиме в асфальт і не руйнуватиме його. Таким чином вдасться зберегти від руйнування дорожнє покриття на тривалий час, — говорить Олексій Леонов.

За його словами, знятий під час фрезерування асфальт використовують на провулках і вулицях, розташованих неподалік місця проведення основних робіт. Зокрема на провулку Котовського.

Наступною за графіком вулицею буде вул. Хрещатик. Олексій Леонов сподівається до сезону дощів зробити максимум підготовчих робіт.

реклама

Коментарі  

 
+1 #2 Луи 10.10.2011 10:34
Прежде чем ляпать языком надо подумать! А думать-то нечем 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 автолюбитель 09.10.2011 19:58
судя по погоде ...до сезону дощів зробити максимум підготовчих робіт... не получилось!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100