реклама Делікат

Угоду між Головним управлінням охорони здоров’я та медицини катастроф Черкаської облдержадміністрації та Лікарнею Університетом Статен Айленд (США) про співробітництво щодо створення регіонального перинатального центру в Черкаській області підписали сьогодні в Черкасах.

На зустрічі з іноземцями заступник голови облдержадміністрації Юрій Тимошенко розповів про основні потенціали області та історичну спадщину.

Він наголосив на тому, що за час губернаторства Сергія Тулуба, наш край постійно оновлюється. Наразі реконструйовано більше 240 об’єктів, серед них три річкові вокзали, гелікоптерний майданчик, обласні заклади охорони здоров’я, які мають найкращі медичні кадри та славляться своїми передовими технологіями.

Також Юрій Васильович підкреслив, що коли Президент України Віктор Янукович виступив на загальних дебатах 66-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН в Нью-Йорку, він говорив, що серед головних пріоритетів України нині є забезпечення та покращення медичних та інфраструктурних умов для народження дитини. Тому цього року стартував національний проект «Нове життя», у рамках якого найближчим часом відкриються спеціалізовані перинатальні центри у 4-х регіонах країни, серед яких і Черкащина.

Про свої враження від Черкащини розповіли керівник Лікарні Університету Статен Айленд Ентоні Феррарі.

– Ми дуже цінуємо можливість співпраці з вашою областю, оскільки зможемо обмінюватися думками і досвідом, – наголосив Ентоні Феррарі. – Адже ми робимо спільну роботу – це піклування про пацієнтів. А черкаські працівники лікарень, за нашими спостереженнями, досить співчутливо ставляться до хворих.

Представники Статен Айленду перебували в Черкасах протягом двох днів. За ці дні гості відвідали Черкаський обласний кардіологічний центр, обласну лікарню – центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, Черкаську обласну дитячу лікарню, Черкаський обласний онкологічний диспансер. Про це повідомили в управлінні інформаційної політики та зв’язків із засобами масової інформації облдержадміністрації.

реклама

Коментарі  

 
0 #3 Ликарю 10.10.2011 17:00
[quote name="Лікар"]"Будівельник" Тулуб найкращі медичні кадри - розігнав. Де зараз один із найвідоміших спеціаліст по УЗД лікар Вороний? Приймає в приватному кабінеті, тоді як
---- до свого уходу "найвідоміший" пан Вороний на госудаственном обородовании, в гос учреждении, на гос электроэнергии и обслуживании техники, с гос медсестрами и уборщицами - исключительно за ДЕНЬГИ обслуживал граждан да за собственное обогащение получал еще от государства зарплату.
Давно пора. А то у нас хируги, онкологи, травматологи требуют деньги за операции в госучреждениях. Они что апаратуру в операционные покупали? Или платыт заплату медсестрам, анестезиологам???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Лікар 10.10.2011 13:07
"Будівельник" Тулуб найкращі медичні кадри - розігнав. Де зараз один із найвідоміших спеціаліст по УЗД лікар Вороний? Приймає в приватному кабінеті, тоді як до приходу на посаду губернатора "будівельника" Тулуба працював в державній лікарні і на прийом міг безкоштовно потрапити за попереднім записом будь-який пацієнт. То що ж позитивного в цьому аспекті приніс черкащанам губернатор "будівельник" Тулуб? Навпроти обласної лікарні збудував паркан, яким обгородив "маленьку" ділянку лісу для свого майбутнього будинку? Звичайно Черкаси не Донецьк.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Кирсан 09.10.2011 13:19
Якщо судити по ТВрепортажам,то стіни наших лікарень нормальні,а от начиння-епохи раннього палеоліту.Реакція американців була відповідною.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100