реклама Делікат

Тіло 50-річного  чоловіка з кількома смертельними ранами знайшли на одному з кладовищі Черкас. Як повідомляє прес-служба УМВС України в Черкаській області, в міліцію надійшло повідомлення по телефону про стрілянину. Крім тіла, оперативна група, яка виїхала на місце пригоди, знайшла ще й порожню пляшку і склянки.

По «гарячих слідах» правоохоронці затримали  рідного брата вбитого. Той вже неодноразово був судимий, щойно відсидів у в’язниці шість із половиною років.
У ході розслідування з’ясувалось, що 55-річний брат загиблого, звільнившись у черговий раз із місць позбавлення волі, приїхав до брата  та попросив пожити деякий час у нього, на що отримав відмову. Після відмови надати житло та притулок в оселі, чоловік поїхав до родичів у Крим, але незабаром повернувся до Черкас. Заздрив молодшому братові, що в нього є дім, родина та незаплямоване минуле.

Брати вирішили разом пом’янути на кладовищі матір. Приїхавши на цвинтар, вони пішли до могили, поклали квіти. Сиділи поруч та між собою не розмовляли. Та ось старший брат витягнув зі спортивної сумки обріз рушниці й застрелив молодшого. У суді братовбивця визнав свою вину. Суд виніс рішення про позбавлення злочинця волі терміном на 9 років 6 місяців.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100